Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Felfázás miatt maradhat ki?...

Felfázás miatt maradhat ki? Késhet ennyit?

Figyelt kérdés
Általában 35 napra jön meg a menstruációm talán mert van 1 petefészek cisztám. Utolsó időpontja február 6. Most tartok 40 napnál tegnap csináltam 1 tesztet negatív lett de ki tudja elvileg 6 hetes a baba ha van de semmit nem érzek semmi jele azon kívül hogy nem jött meg.
2011. márc. 18. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Alapból a felfázás vagyis a gyakori vizelési inger is lehet a baba jele nálunk is így volt.
2011. márc. 18. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így vagyok,mint te( mmint kérdező). Nekem febr7én jött meg utoljára. Két negatívb teszten vagyok túl,de még mindig semmi. A mellem úgy feszül,majd leszakad. Kiváncsi vagyok,veled mi újság?
2011. márc. 19. 11:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi de hüvelygombára gyanakszok most mert tegnap párommal szexeltünk utána nagyon égett. Ez miatt késhet ennyit?
2011. márc. 19. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:

nemrégiben nekem is késett, pedig soha egy napot sem szokott

én felhívtam a nődokit, azt mondta a terhességen kívül 3 esetben késhet: felfázás, ciszta, hormonális probléma

2011. márc. 20. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a gyakori vizelési inger meg a viszkető hüvely a terhesség miatt volt.Ilyenkor megváltozik a hüvely savas környezete és érezhetsz viszketést,de nincs kellemetlen szaga,meg nincs elszíneződve a folyás,mert az tényleg hüvelygomba.
2011. márc. 21. 07:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen sajnos még ennél többet is késhet.
2011. márc. 21. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!