HELP! Mitöl késhet ennyit!?
1, terhes vagy nem mutatta a teszt
2, hormon baj
3, különösebb szervi ok nélkül késik
Összegezve mindenképp dokihoz mennék, hogy kidertse, kezelje, vagy gondozza a helyzetet
Lehet hogy babás vagy, nyugalom.
Ha a peteérésed nem félidőben van, hanem később, teljesen normális hogy negatív a teszt.
Egyéb tünetek?
Van mellfeszülés, émelygés, szédülés vagy bármi? Apró szurkálás az alhasban, puffadás?
Elvileg a késés utáni 12. napon- naptól kell hogy kimutassa csak (én is így jártam, 30 napos ciklusnál febr. 28-án kellett volna hogy megjöjjön, de nem jött. Határozottan pozitív tesztem meg csak 13-án lett...ráadásul elvileg febr. 25-én volt a fogamzás..)
Az a gáz, hogy ilyenkor a doki is csak azt tudja megmondani hüvelyi ultrahanggal, hogy megvastagodott-e a nyálkahártya, és ha igen, akkor fennmaradó, vagy le fog majd válni. Van ugyanis olyan is, hogy csak kimarad egy mensid és kész, de nincs terhesség.
Hülye dolog ez.
A missed ab miatt részvétem, tudom, milyen nehéz. Bátorság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!