Szülés utáni 2. menstruáció késhet ennyit szerintetek?
Szoptatás mellett ritka, hogy szabályosra rögtön visszaáll a ciklus.
Nekem dec. közepén jött meg először (gyerekek 11 hónaposak voltak, szoptatok), most másodszor, de nekem is késett picit, pedig nekem teljesen szabályos 28 napos ciklusaim voltak világéletemben.
Így a te esetedben ebben nincs semmi meglepő, ha gyógyszert is szedsz, akkor ne költsd a pénzedet tesztre...
Szia!
Leírom nekem hogy volt, mert hasonló a tiédhez.
Nekem is felírták az Azalia-t, elkezdtem szedni, de pár nap után beteg lettem tőle, hánytam, étvágytalan voltam, véreztem, elapadt a tejem is. 10 szem után abba hagytam az orvos javaslatára. Azóta kicsit több a tejem, szoptatok még esténként, de napközben már nem. November 4.-én jött meg először, nem volt erős, 3 napos volt, meg se viselt. Utána dec.-ben nem jött meg, azt hittem terhes vagyok, igaz Pharmatex-el védekezünk, mentem dokihoz mondta, hogy nem vagyok terhes csak ilyenkor még kiszámíthatatlan, hogy mikor jön meg. Most Januárban megint megjött 21.-én, mára már el is múlt csak sárga folyásom van, de most erősebb volt mint a múltkori, fájdogált rendesen még tegnap is, de a mennyisége nem volt most sem sok.
Úgy tudom, hogy szoptatás mellett nem baj ha nem renderes a vérzés, nekem ezt mondta most legutóbb a doki.
Az Azalia azért egy komponensű mert csak progeszteront (sárgatest hormont) tartalmaz és ezáltal kevésbé biztonságos mint a többi gyógyszer amit nem szoptatáskor lehet szedni.
Nekem is össze-vissza volt meg a terhesség előtt. 11 voltam mikor az első megjött, két-három hónap kimaradt és utána beállt rendesen. Mikor megismerkedtem a párommal akkor kezdtem el fogamzásgátlót szedni és az kavart be nekem. Teljesen felborította a vérzésemet, volt olyan, hogy négy hónapig semmi nem volt utána meg két hétig egyfolytában meg volt. Rám ilyen rossz hatással vannak ezek a hormontartalmú gyógyszerek éppen ezért féltem is elkezdeni szedni az Azalia-t, de a dokim meggyőzött és azt mondta ha nem lesz jó abba lehet hagyni van más védekezési módszer is.
Ha neked jó az Azalia akkor szívesen odaadom neked amit én szedtem, 2 levél bontatlan a harmadikból az a 10 szem hiányzik amit beszedtem, féláron odaadnám valakinek aki ezt szedi. Ha érdekel valakit akkor írjon privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!