Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után 8 hét alatt...

Szülés után 8 hét alatt második menstruáció?

Figyelt kérdés
Körülbelül 4 hét alatt tisztultam ki, addig véreztem szülés után. Aztán 2 hétig nem volt semmi, majd kerek 6 hétre megjött az első vérzés, kicsit meglepődtem, és kicsit csalódott is voltam, mert nem tartozom azon szerencsések közé, akik szoptatás alatt nem véreznek. Szoptatok, nem adok még kiegészítésként se tápot babámnak. Tejem elég van, pont annyi, amennyi minden napra kell, néha a lefejt tejet el tudom rakni a fagyiba. Normális vérzés volt az első, olyan, mint terhesség előtt volt. 1-3 napig erősebb, majd a 4., 5. napon gyenge. Az első is ilyen volt. 8. hetemet töltöttem be ma, és ma megint vérzek. Volt valaki hasonló helyzetben? Normális ez? Remélem azért majd hamar beáll rendesen 4 hetes periódusra, mint előtte volt:S
2010. szept. 21. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Egyelőre normális. Mert még nemrég szültél. DE! Ha ez beállna rendszerbe, várj egy 4-5 hónapot, akkor orvos szerintem. A nővérem is így járt, 2 hetente jött meg neki, és kiderült, szülés után bakkattant a pajzsmirigye, és az csinált hormonzavart!

De egyelőre várj, és figyeld meg, mi lesz a továbbiakban!

2010. szept. 21. 15:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:D És mit csinált a nővéred, hogy megoldja a problémát? Megoldódott, ugye?
2010. szept. 21. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, meg. Kapott gyógyszert a pajzsmirigyre, amit csak addig kellett szedni, amíg vissza nem állt a régi rend, kb 1,5 évet szedte. De ez nem olyan komoly tabi, azt a hormont pótolja, amit a szervezetnek amúgyis kéne termelnie, és semmi mellékhatással nem jár, csak annyival, hogy nincs depi, lehet fogyni, és jó a mensi rendszere. :)
2010. szept. 21. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!