Mikor jött meg először a menstruáció szülés után?
Figyelt kérdés
4,5 hónapos a fiam, de még nem jött meg. Ha elkezdenék gyógyszert szedni, akkor egyből megjönne,de előtte elmegyek rákszűrésre és legalább megnézik,hogy esetleg nem vagyok-e megint terhes, mert akkor nem szabad fogamzásgátlót szedni. Bár nem szeretnék már terhes lenni és jelei sincsenek,de inkább az a biztos,ha a doki mondja,hogy nincs semmi.2011. jan. 2. 15:45
1/10 anonim válasza:
Szia nekem 8 hónappal a szülés után.Azóta rendszeres...
2/10 anonim válasza:
5 hónapos volt a babám, amikor először megjött (szoptatás alatt),kb. 3 hétig tartott és nagyon kevés volt. A következő csak 2 hónap múlva jelentkezett.
3/10 anonim válasza:
7 hónapos és 1 napos volt a lányom, amikor megjött. Szopi mellett.
Majd megjött mégegyszer, és utána a gólya jött :))) de így is terveztük, de remélni sem mertük, hogy ilyen könnyen összejön.
A nagy 10,5 hós, most 10 hetes vagyok. A tejem sajnos elapadt, kb 10 hete :(
4/10 anonim válasza:
6 hetes volt a kisfiam mikor először megjött a szülés után és azóta is rendszeres. Most múlt 8 hónapos és mindig szopcsizik.
5/10 anonim válasza:
Pont kilenc hónapos volt a fiam, szoptatok még mindig, olyan 2 havonta jön meg azóta. Holnap lesz 15 hónapos a fiam.
6/10 anonim válasza:
Nekem most lesz 12.-én 1 éves a kisfiam, még szopizik, de még nem jött meg.
7/10 anonim válasza:
10 hónapos elmúlt a fiam, amikor megjött, szoptatás mellett.
8/10 anonim válasza:
több mint hat hétig tartott a gyermekágyi vérzésem, majd 5 nap szünet volt és mire héthetes lett a fiam, megjött. csak szopizik, 8 hetes
9/10 anonim válasza:
7 hónappal szülés után. A nyolcadik hónapban a tejem is elapadt végleg.
10/10 anonim válasza:
1 évvel és 6 héttel szülés után-a szoptatás elhagyása után 3 hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!