Mitől késhet a havim ennyit?
Figyelt kérdés
Pont a 14. napon voltunk együtt a barátommal, óvszerrel védekeztünk. Megnéztük utána, nem volt lyukas, nem folyt ki. Utána még egy kicsit bújtunk egymáshoz ruha nélkül, és akkor a szeméremajkak/csikló környékéhez ért egy kicsit a MEGTÖRÖLT pénisz. Ma egy hete kellett volna megjönnie, de még semmi. Tegnap reggeli pisiből csináltam egy tesztet, hogy tutira kizárjuk a terhességet, negatív lett. Mindig pontosan jött meg ezelőtt, vagy épp a 27. napon. Azonban nagyon fáradékony vagyok ezen a héten, és a melleim is sokkal nagyobbak és keményebbek, mint az előző menzeszek előtt. Mi van velem? :O2012. márc. 3. 21:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem sok minden mástól késhet a menzesz, idegeskedés, felfázás, stb. nem feltétlenül terhességről van szó. Ha nagyon ideges vagy, akkor csinálj még egy tesztet, de ha tutira akarsz menni, akkor keresd fel az orvosodat.
2/2 anonim válasza:
Szó szerint ugyanazt akartam írni, mint 1. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!