6. napja, hogy nem jött meg félek tesztelni, késhet ennyit?
Eddig nem késett max 1-2 napot, de ez már 6 nap. Nem akarok babát, nem is merek tesztet venni, mert ha pozitív lesz akkor teljesen padlót fogok.
Óvszerrel védekezünk, nem gondolnám, hogy teherbe eshetek de hát semmi nem biztos.
Miért nem olyanoknak sikerül a baba akik akarják évekig próbálkoznak, miért olyannak jön össze aki nem szeretne gyereket. Ez annyira igazságtalan.
Persze hogy késhet ennyit, de azt javaslom, vegyél miharabb tesztet, mert a bizonytalanságnál nincsen rosszabb. Ha már tudod, mi a szitu, akkor el lehet dönteni, mi legyen, addig csak rágod magad feleslegesen.
Tudom, milyen ez, nekem így lett gyerekem, szóval együttérzek veled. Én kicsit fatalista vagyok, azt gondolom, az élet nagy tanítómester, mindennek megvan az értelme.
Késhet , igen, akár többet is.
Én sem akartam babát de hát összejött egy szem kimaradt gyógyszertől.
De ennél jobb dolog nem is történhetett volna velem, pedig egyedül nevelem.:)
Azért csinálj egy tesztet, de szerintem ha óvszerrel védekeztetek és nem szakadt ki, akkor nagyon kicsi eséllyel lehetsz terhes.
az is baj ám,hogy van egy babánk aki még csak 1 éves, terveztünk második babát, de csak 5-10 év múlva
Viszont mondtam egyik barátnőmnek, hogy lehet, hogy baba van ő pedig olyan csúnyán lehordott, hogy milyen felelőtlen vagyok, ezt így nem lehet csinálni, hogy gondolok én ilyet, hogy megint szülök, teljesen kiakadt
A párom pedig azt mondta, hogy nem engedi elvetetni.
Ha terhes lennék akkor szívem szerint nem tartanám meg, de ezt egyedül nem dönthetem el a páromnak is ugyan olyan joga van ebbe beleszólni mint nekem.
Aha, így már más a helyzet. Ha érdekel a véleményem (bár nyilván sokkal bonyolultabb a helyzet, mint amennyit a leírásod alapján látunk), én azt mondanám, ha szeretnél gyereket még – ahogy írtad, csak később –akkor ne vetesd el, ha terhes lennél most. Persze, mint már írtam, én fatalista vagyok, és a helyedben lenne bennem egy rossz érzés, hogy ha most elvetetem, talán nem is lehet többet gyerekem, pedig szeretném.
Nálunk egyértelműbb a helyzet, egyikünk sem szeretne több gyereket, így ha véletlenül mégis teherbe esnék, nagyon rossz lenne, de én úgy gondolom, nem tartanám meg.
A barátnődnek nincs igaza, mert ha valóban védekeztél, tudnia kéne, hogy nincs teljesen tuti védekezési mód, így nem tehetsz arról, ha annak ellenére terhes leszel.
Ez az, hogy a párom is azt mondta, ah elvetetem akkor mi lesz ha utána nem sikerül teherbe esnek, kicsit én is tartok ettől
De reméljük, hogy nem vagyok az, holnap vagy még ma este veszek is egy tesztet.
Simán késhet, még többet is, főleg ha idegeskedsz. Én a helyedbe pont ezért vennék gyorsan tesztet, ennyi késés után már biztos eredményt mutat, szóval ha pozitív azon már most így se, úgy se tudsz változtatni időhúzással, ha meg negatív, akkor megnyugodhatsz, és másnapra tuti meg is fog jönni.
Nem tartozik rám, de azt megkérdezhetem miért vagy felelőtlen, ha mégiscsak baba van, és szülsz a barátnőd szerint? Mert ezt nagyon nem értem.
Mi még az elsőért küzdünk, de ha sikerülne egyszer, amint lehet szeretnénk másodikat is, hogy ne legyen több év korkülönbség, de persze mindenkinek máshogy jó. Csak nem értem miért hordott le a barátnőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!