Miért hisztiznek, nyafognak ennyit az emberek?
én 40 hetes terhesen minden 2.nap a kórházba járok ,úgy hogy van rajtam 15 kiló felesleg,és utána a 40 fokos vajúdóba ülök,ahol áll a levegő meg sem mozdulhatok a 20 perces Nst miatt...én emiatt hisztizek.Melegben mindenki ingerültebb ennyi.
A pénz miatt én nem nyafogok,mert az van.
Egyébként mindenkinek más a tűrőképessége,aki panelben lakik és 30 fok van a lakásban,nem tud aludni hetek óta,annak pedig megértem a panaszát.Vannak beteg emberek is mint pl szegény apósom aki oxigénmaszkban fekszik az ágyban annyira nem bírja a meleget.
De abban igazad van hogy mindig van miért panaszkodniuk az embereknek.ha túl nagy hó esik azért,vagy hideg van sok a fűtés számla,ha nincs pénz azért...persze...mindig lehet vmit találni,de ilyen az ember.
Nagyon jó hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz, nagyon szép dolog :)
Sokan lehet hogy azért beszélnek a melegről, meg a szegénységről, mert mostanában ez az "aktuális", és lehet hogy másról nem tudtak, vagy nem akarnak.
Ez a meleg viszont szerintem sokkal elviselhetetlenebb mint az eddigi években (legalábbis én így érzem, és mástól is hallottam)
Engem kimondottan érdekelnek ezek a kérdések, sok mindent lehet tanulni belőlük, ki, hogy hűti magát stb.....
A szegénység az pedig a mostani élet sajnálatos velejàrója, miért ne öthetné ki bàrki szívét ez ügyben.
Tök jó, hogy Te megelégszel azzal amid most van, de azt nem mond már, hogy nem is vágynál vágynátok a gyerekeiddel többre.
Én nem panaszkodom, de van bennem empáti a másik ember iránt, elvégre nem lehetünk egyformák, kihalna az egyéniség.....
Ez a kérdés legalább annyira gázos-ha nem gázosabb-mint amire te panaszkodsz.
Engem nem zavarnak az ilyesmi kérdések, de mint a tiéd, az nagyon. Jönnek a nulla empátiával megáldott "bezzeganyukák", akik nem tudnak hasznos válaszokat adni, csak rálicitálni mások bajára, hogy "mások mit merészelnek panaszkodni, mikor nekem aztán sokkal rosszabb..."
Kérdező, örülj, hogy te így boldog vagy (bár kétlem, mivel akkor nem tettél volna fel ilyen kérdést), és ne másokat zrikáljál. Ha nem tetszik a kérdés görgess lejjebb és kész. :)
ilyenek a magyarok.........folyton panaszkodnak.
tényleg.
Engem csak az szokott idegesíteni, amikor sokan úgy túlféltik a gyereket, hogy még este 6 után sem merik az udvarra vinni, nehogy hőgutát kapjon. Ugyan már, nem jégkocka a gyerek. Megfelelő védelem mellett kis ideig bármikor ki lehet menni, és nem kell a szobába aszalódni egész nap. Mert sokan erre panaszkodnak, hogy a szobába nem tudnak már mit csinálni.
Én tökéletesen elvagyok a lányommal ebben a hőségben is. Akkor megy ki az udvarra, amikor akar, igen, még délben is!!! feltöltöttem neki a medencét, kenem naptejjel, árnyékban fürdik, sapka van rajta, vagy vizezem a fejét/testét állandóan, közben ki-be rohangál a lakásba, tehát nincs huzamosabb ideig kint. Nem unatkozunk. Ehhez nem kell nagy pénzügyi beruházás, és sok ötlet sem, és mégis jól érezzük magunkat. Van klímánk is, de nappal nem szoktam bekapcsolni, nehogy megfázzon a nagy hőmérséklet különbség miatt.
Egyfelől igazat adok neked, hogy sokan nem tudják megbecsülni amijük van. Az is igaz, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe: van akinek a hátán fát lehet hasogatni olyan türelmes, van akinek meg soha nem lehet megfelelni, mindig panaszkodni fog.
Másfelől azonban egyetértek azzal aki azt mondja, néha lehet tanulni ezekből a "panaszkodásokból". Nekem már adtak így jó tippeket pl. kifejezetten erre a hőségre vonatkozóan.
Tehát nem mindig cél nélküli a kollektív panaszkodás, lehet hogy néha kisül belőle valami.
Eszembe jutott, amikor anno azzal akartak megvigasztalni amikor világfájdalmam volt, hogy gondoljak arra: Afrikában éheznek a gyerekek, nekik sokkal rosszabb.
Nos, ez engem nem vigasztal, és a problémám se oldódik meg tőle, viszont ha itt kiírhatok erről egy kérdést, hátha jön rá 1-2 értelmes válasz (is):)
Tényleg baromira nevetséges és szánalmas dolog csak annyi miatt hisztizni, mert meleg van.
Az idén is összegyűltek a picsogósok egy kérdés alatt és arra verik hónapok óta, hogy milyen borzasztó az, hogy itt a nyár. Utána meg még csodálkoznak azon, hogy le vannak pontozva. :D :D
Azt viszont meg tudom érteni, ha valaki az anyagi helyzete miatt panaszkodik. A szegénység valóban nagy probléma tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!