6. napja, hogy nem jött meg félek tesztelni, késhet ennyit?
Eddig nem késett max 1-2 napot, de ez már 6 nap. Nem akarok babát, nem is merek tesztet venni, mert ha pozitív lesz akkor teljesen padlót fogok.
Óvszerrel védekezünk, nem gondolnám, hogy teherbe eshetek de hát semmi nem biztos.
Miért nem olyanoknak sikerül a baba akik akarják évekig próbálkoznak, miért olyannak jön össze aki nem szeretne gyereket. Ez annyira igazságtalan.
Nekem 1,5 év kellett a gyerkőc után, hogy vissza álljon a régi rend és újra rendszeres legyen a menszesem. Volt hogy 1-2 napot késett, így ment hónapokig, utána meg 3 hónapon keresztül 2 hetet késett. Én is paráztam nem akartam többet, egyszer sem voltam terhes.
Szoptatod még a picit, vagy meddig szopizott? A szoptatás vagy annak abbahagyása is nagyon meg tudja bolygatni a hormonális rendszert.
Jaj, sajnálom. Mármint persze, tudom, hogy mások a fél karukat adnák egy pozitív tesztért, de nagyon megértelek, milyen nehéz ez, ha nem akarod. :(
Nekem minden hónapom ilyen, ha pár napot késik, már azon stresszelek, hogy ugye, nem…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!