Miért nem az orvostól, védőnőtől kérdeztek?
Nem kötözködés.
Nagyon sok orvosi eljárással, lelettel, stb. kapcsolatos kérdést látok itt, és érdekel, hogy ezekek miért nem lehet a megfelelő szakemberrel megbeszélni? Ennyire nem kommunikatívak a nőgyógyászok/védőnők/gyerekorvosok...? Erre készüljek ha megszületik a gyermekem, hogy csak a saját magam áltsl beszerzett infókre hagyatkozhatok? Tényleg ennyire rossz a helyzet?
Nálunk kiderült,hogy bizonyos dolgokban többet tudok, mint a védőnőm! :)
Amikor pl. kiderült a szülés után,hogy a fiam hipotón és Dévényre kell vinnem, akkor ezt is a netről szedtem össze. A védőnőm szerint ez hipertónia volt és Dévényi torna vagy valami ilyesmi. Tehát ennyit tudott mondani!
A dokimmal nem sok gondom volt, bár nem is merült fel benne,hogy a fiam tejallergiás lehet, pedig minden hónapban vittem tanácsadásra. Nem mozdult a súlya semerre. Nem igazán jutott eszébe kérdezni, vagy mondani rá bármit is. Elvittem egy másik orvoshoz teljesen más miatt, aki egyből kérdezte,hogy hány kiló a gyerek, mennyi volt az utolsó méréskor, mennyi széklete van, milyen stb. Egyből elküldött vérvételre, ahol kiderült,hogy tejfehérje allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!