Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek 24 évesen 3...

Mi a véleményetek 24 évesen 3 gyermek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 4. 09:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
70%
Ikrek is lehetnek.
2013. okt. 4. 09:29
 12/38 anonim ***** válasza:
67%
Ha el tudja őket tartani akkor az ő dolga.
2013. okt. 4. 09:34
 13/38 anonim ***** válasza:
Kevés az info.En ismerek egy csajt 24 éves és a harmadik gyereket várja a harmadik apától...Na arról azért van egy véleményem...
2013. okt. 4. 09:49
 14/38 A kérdező kommentje:
Csak azért tettem fel a kérdést mert mikor megmondom, hogy három gyermekem van olyan furcsán néznek az emberek! Tudatosan így terveztük a férjemmel kis korkülönbséggel őket, egyik kislány három éves, a másik kettő és van egy kilenc hetes kisfiúnk! Tanultam, dolgoztam is. De két éve már saját vállalkozásunk van, azaz folyamatosan dolgozok, de itthonról. Anyagilag nem élünk rosszul, meg van mindenünk hitelünk nincs! Saját ház ami már a gyermekeinké! Nyelvvizsgáim is vannak. Nem vagyok kisebbség! :)
2013. okt. 4. 10:15
 15/38 anonim ***** válasza:
77%
Szomorú, hogy egy átlagos, szép, kiegyensúlyozott családi élet mellett is magyarázkodnod kell, hogy nem csináltok hülyeséget a gyerekvállalással. Nem ennek kellene a normálisnak lennie, sajnálom, hogy itt tart az ország. Mi az, hogy neked nincs hiteled, mindenetek megvan, és még 3 gyerekre is telik? Ahelyett, hogy sírnál, hogy semmitek nincs, nem tudtok előrelépni és 30 felett talán egy gyerek belefér, ha megadjátok magatokat a biológiának... ezt tudják csak elfogadni, a jót nem. Majd megfojtanak, amikor csak jókat mesélek az életünkről és amikor 3 gyerek tervéről mesélek, egyenesen hülyének néznek. De ez nem az én hibám vagy a tiéd. Mások életében/lelkében van probléma.
2013. okt. 4. 10:18
 16/38 anonim ***** válasza:
64%

Es 30 evesen 8 egyerek?,ugy,hogy a legnagyobb 9 eves.

Hihetetlen de szemelyesen ismerem az illetot.Nagyon szepen nevelik a gyerekeket a ferjevel.

2013. okt. 4. 10:18
 17/38 anonim válasza:
18%
Férjed meg 30 évvel öregebb nem? :D
2013. okt. 4. 10:19
 18/38 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nagyon sokan bunkón szóltak ehhez hozzá! Én 26 éves vagyok és 3 gyerekem van ! Az elsőt 17 évesen szültem , a másodikat 21 évesen a 3.pedig most 25 évesen !

Szerintem ez nem elintéllendő , igaziból nekem is sokan beszólnak megnéznek de nem foglalkozom velük !

2013. okt. 4. 10:23
 19/38 anonim ***** válasza:
70%

Igen, kedves kérdező, most a magyar átlag véleménnyel találkoztál a családdal, gyermekvállalással, értékrenddel kapcsolatban...

Sok boldogságot!

2013. okt. 4. 10:30
 20/38 anonim ***** válasza:
87%
Azt hogy senkinek semmi köze hozzá és sok boldogságot nekik. Én 22 vagyok és 2 gyerekem van. Nekünk így jó másik meg nem érdekelnek.
2013. okt. 4. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!