Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek 24 évesen 3...

Mi a véleményetek 24 évesen 3 gyermek?

Figyelt kérdés

2013. okt. 4. 09:02
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
27%
Gratulálok.
2013. okt. 4. 09:04
 2/38 anonim ***** válasza:
33%
Valaki nagyon nem akar dolgozni :) 30 éves korára meg lesz 6? :D
2013. okt. 4. 09:09
 3/38 anonim ***** válasza:
Túl kevés infó.
2013. okt. 4. 09:11
 4/38 anonim ***** válasza:
57%

hát semmit

a tesóm 19 évesen szülte az elsőt - tervezetten

24 évesen a köv és 28 évesen a 3ikat

így volt tervezve neki :-)

közben egyetemet végzett, lediplomázott, dolgozott ha kell

2013. okt. 4. 09:14
 5/38 anonim ***** válasza:
79%

Miért olyan fura ez? Kétféleképpen lehet gondolkodni, a körülmények ismeretében persze.

Nálunk megvolt a biztos háttér, és én annak idején úgy döntöttem, rögtön suli után vállalok gyerekeket, majd ha fiatalon elkezdek dolgozni, sok mindent elérhetek az életben, és nem fogja derékba törni a szakmai előrelépésemet az 5 év kiesés. /tudom a 3 gyerek az 8 év/

Így én 21 éves koromra két gyermek édesanyja voltam, és 23 éves koromban kezdtem el a karrieremet építgetni.

Most 35 évesen van két nagy fiam, jó munkám, biztos családi hátterem, és mára már egzisztenciám. Én a gyes mellett tanultam.

Semmit nem tennék másként a mai fejemmel sem.

2013. okt. 4. 09:17
 6/38 -=GReddy=- válasza:
70%
Grat :) ,ha azért tetted fel a kérdést mert szerinted ennyi idősen ez túlzás...nem az xD
2013. okt. 4. 09:18
 7/38 anonim ***** válasza:
67%

Ennyi információból mit vársz mit mondjak?

lehet a, 18 évesen ha leérettségizett 20 évesen szakmát szerzett, dolgozott egy évet és jöttek a gyerekek.

De lehet b, megszerezte a szakmát de nem dolgozott, mert becsúszott az első, de ő kis korkülömbséget akart ezért gyorsan letudta a szüléseket. De szeretne dolgozni és fog is.

De lehet c, hogy csak segélyre szülő ingyen élő.

Vagy esetleg d, ha a férje vagy pasija annyit keres, hogy az egész családot eltudja tartani.

2013. okt. 4. 09:21
 8/38 anonim ***** válasza:
77%

Nem is ismerem, mi lenne a véleményem?

Én 30 vagyok, elsőt várom, neked mi a véleményed rólam? Szerintem aki ennyiből ítél, annyira szűklátókörű, hogy az orráig nem lát el.

2013. okt. 4. 09:25
 9/38 anonim válasza:
34%
Kisebbségi?
2013. okt. 4. 09:26
 10/38 anonim ***** válasza:
59%
Miért ne? Én 19 évesen szültem a kislányomat, most vagyok 20. Tervezetten, biztos családi háttérrel. A férjem és én is dolgozunk, szerencsére én távmunkát végzek (gyerekkönyveket illusztrálok), így be tudom osztani az időmet. Tehát nem azért szültem, mert nem akartam dolgozni, nem is azért, mert becsúszott, hanem egyszerűen érettnek éreztük magunkat a szülővé válásra, és minden feltétel adott volt. 24 éves koromra talán nekem is 3 gyermekem lesz, így semmi rossz nincs ebben.
2013. okt. 4. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!