hát semmit
a tesóm 19 évesen szülte az elsőt - tervezetten
24 évesen a köv és 28 évesen a 3ikat
így volt tervezve neki :-)
közben egyetemet végzett, lediplomázott, dolgozott ha kell
Miért olyan fura ez? Kétféleképpen lehet gondolkodni, a körülmények ismeretében persze.
Nálunk megvolt a biztos háttér, és én annak idején úgy döntöttem, rögtön suli után vállalok gyerekeket, majd ha fiatalon elkezdek dolgozni, sok mindent elérhetek az életben, és nem fogja derékba törni a szakmai előrelépésemet az 5 év kiesés. /tudom a 3 gyerek az 8 év/
Így én 21 éves koromra két gyermek édesanyja voltam, és 23 éves koromban kezdtem el a karrieremet építgetni.
Most 35 évesen van két nagy fiam, jó munkám, biztos családi hátterem, és mára már egzisztenciám. Én a gyes mellett tanultam.
Semmit nem tennék másként a mai fejemmel sem.
Ennyi információból mit vársz mit mondjak?
lehet a, 18 évesen ha leérettségizett 20 évesen szakmát szerzett, dolgozott egy évet és jöttek a gyerekek.
De lehet b, megszerezte a szakmát de nem dolgozott, mert becsúszott az első, de ő kis korkülömbséget akart ezért gyorsan letudta a szüléseket. De szeretne dolgozni és fog is.
De lehet c, hogy csak segélyre szülő ingyen élő.
Vagy esetleg d, ha a férje vagy pasija annyit keres, hogy az egész családot eltudja tartani.
Nem is ismerem, mi lenne a véleményem?
Én 30 vagyok, elsőt várom, neked mi a véleményed rólam? Szerintem aki ennyiből ítél, annyira szűklátókörű, hogy az orráig nem lát el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!