Hogy tudom felkeresni egy gyermek szüleit ha a gyermek meghalt 6 évesen?
Figyelt kérdés
A temetőben csak egy fotó van és annyi van kiirva hogy: 1959-1905 Terikénk és Apuka Anyuka még valószínű él... de fontos lenne hogy megtaláljam legalább 1 hozzátartozót. Amúgy a kislány Dunakeszin a "gólyás" temetőben van eltemtbe... (egy lezárt régi temető) S.O.S!!!2012. márc. 10. 17:46
1/47 anonim válasza:
besétálsz a helyi plebániára és kikéred a szülők nevét
2/47 anonim válasza:
Valami nem stimmel az évszámmal.
3/47 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a plébánián tudják keresztnévről, főleg ha nem volt egyházi temetés. Amúgy meg adatvédelem is van, nem adhatják ki.
Inkább hagyj egy üzenetet a síron, és ha megtalálják, megkeresnek ők, ha akarnak. Ha meg nem, ne zaklasd őket.
4/47 anonim válasza:
Az évszám tényleg nem jó! 1959-1905??
5/47 anonim válasza:
Nekem is ez jutott eszembe,hogy hagyj egy üzenetet a síron,ha úgy látod hogy járnak ki a sírhoz.
Vagy keresd meg a temető fenntartóját,üzemeltetőjét és tőle tudd meg, hogy ki a sír megváltója.
6/47 A kérdező kommentje:
Bocsi csak gyorsan gépeltem 1859-1905. Köszi a válaszokat én is erre az üzenetre gondoltam :)
2012. márc. 10. 18:03
7/47 anonim válasza:
Akkor az nem 6, hanem egy 46 éves "kislány", és biztos, hogy nem élnek a szülei.
8/47 anonim válasza:
nem 1959-1965???így lenne egy 6 éves kislány
9/47 anonim válasza:
Itt valami nagyon nem jó,nem 6 éves és már nem élnek a szülők, vagy több mint 160 évesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!