Mit szóltok a kórházba került kismama esetéhez? És tényleg be volt oltva H1N1 ellen, ahogy a rádió mondja?
Ugyse mondják meg ha be volt oltva.Én most olvastam,hogy az oltóanyag higanyt tartalmaz(ezzel tartósítják)és az lerakódik a magzat szervezetében.Ki tudja még mi nincs benne.
27 hetes km
Én arról szeretnék látni egy statisztikát, hogy egy komolyabb sima influenza járványban hányan kerültek kórházba és haltak meg.
Sajnálom szegény nőt és remélem sem neki, sem a babájának nem lesz baja.
Én még mindíg nem tudom, hogy mit higgyek és hogy mit tegyek. Ezt a higany dolgot én is hallottam, sőt olyan gyerekről is aki a sima influenza oltás beadása után autista lett.
Elég szomorú, hogy nem bocsáátanak kellő információt az embereknek a vírusról és az oltásról. Mindíg hallani ezt azt, de meg hogy oltassd be magad, de ennyi. Viszont negatívumot annál többent.
Pl ez a tojásfehérje dolog is. Már rég oltottak, mikor közölték, hogy a tojásallergiásokat csak kórházban olthatják be. Na jó gondolom az orvosok tudják, hogy tojás van benn, de könyörgöm egy teljesen tudatlan ember honna tudja ezt. És lehet hogy elpatkol a tojásallergia miatt az oltástól. Azt meg kétlem, hogy minden egyes pácienstől megkérdezik, hogy van e tojásallergiája.
Szóval teljes a káosz a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!