Mit szóltok a kórházba került kismama esetéhez? És tényleg be volt oltva H1N1 ellen, ahogy a rádió mondja?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 12:34
2/13 A kérdező kommentje:
2009. nov. 8. 12:40
3/13 anonim válasza:
A cikkben nem olvastam, hogy be lett volna oltva.
4/13 anonim válasza:
Mit mit.. kevesen oltatták be magukat, ezért kellenek az újabb jelentkezők. És mivel főleg a terhesek nem oltatták be magukat, kihasználják a gyermekük iránti aggódásukat.
De gondoljon ki mit akar. Ez csak az én véleményem. Nem kell velem egyetérteni.
5/13 anonim válasza:
Kár, hogy arról senki nem akar beszélni, hogy egy sima megfázás szövődményeibe hányan haltak bele...
6/13 anonim válasza:
Egyetértek a 12:46-os válaszolóval.Csak paráztatják a népeket,hogy minél többen beoltassák magukat.Arról miért nem beszélnek,hogy a sima influenzától hányan lettek betegek és hányan haltak meg?Én biztosan nem adatom be,abban reménykedem csak,hogy nem pont akkor lesz influenzajárvány és karantén,mikor szülni fogok.
8/13 anonim válasza:
A mosatni hírek szerint nem volt beoltva...
Mit mondjunk...ezerből egy...
Én még mindig az oltás ellen vagyok.
9/13 anonim válasza:
És ha pont te vagy a másik kismama,vagy én leszek az 1000ből az egy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!