4hónapos terhes vagyok. A gyermek apja elhagyott. Mit tegyek?
Most jött rá,hogy ő mégsem akarja a babát, így egyedül maradtam.
Azt mondta ,ő lemond róla, hallani sem akar a kicsiről.
Tudom,hogy nem lehet ráerőltetni senkire azt amit nem akar, de ilyenkor mik a további teendők , hogy igenis vállalja a gyermekünket?
Ezek után nem a kapcsolat kell vele, hanem a kicsi ismerje az apját.
hát először is kérdés elismeri e az apaságot, ha nem akkor perben kell kérned ennek megállapítását.
sajnos ha nem akarja látni sem a gyereket hiába erőszakoskodsz, nem hiszem hogy a gyereknek jót tenne ha elvinné vki aki nem kíváncsi rá.
hiába mond le, fizetnie akkor is kell. gondolom az lenne a cél, hogy ne kelljen gyt-t fizetnie.
Egyezz meg vele. Ha hajlandó havi 2x (vagy amennyi szerinted megfelelő) találkozni a kicsivel, plusz fizet X összeget, nem mész bíróságra. Ha ebbe nem megy bele, bepereled, és sokkal több gyt-t fognak megítélni.
keress ügyvédet, és kérj segítséget, gyerektartást kell fizetnie, majd egy apasági is kell.
jó lenne persze, ha valahogy rá lehetne venni arra, hogy elfogadja, gyereke lesz. (de hát ha elég nagy gané' akkor simán letojja a gyerekét, sajnos)
azért valahogy el kellene érned, hogy legalább lássa, ha megvan a pici...
lehet, hogy hatással lesz rá ha meglátja a gyerekét, ez lenne a legjobb verzió!
(mekkora szemét fickó ez. na, nem akarom "borzolni a kedélyed" inkább nem szidom, neked meg kitartást és erőt kívánok, és meglátod, milyen boldog leszel a pici babával kettesben is!) :)
Jézus! Kitartás!!! Drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgaid!
Ne idegeskedj (tudom könnyű mondani).
Nagyon boldog leszel ám a kicsikéddel :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!