Most komolyan: ilyen dolog miatt is meg kell szólni a másikat? Nem lehetne ez magánügy?
Van egy anyuka, akivel terhesen ismerkedtem meg. Ő a 3. babáját várta, én az elsőt. Sokat találkoztunk játszótéren, boltban, erre-arra.
Most már lassan 2 éves lesz a lányom. Egy ideje rákapott a játszóházra, egyre többet járunk oda játszótér helyett. Ma délelőtt összefutottunk a boltban az említett anyukával, kérdezte merre vagyunk mostanában, mondtam neki. Erre tök megsértődött meg azt mondta, hogy minek elkényeztetni a gyereket meg nem is tudta, hogy mi milliomosok vagyunk meg majd megbánom én még ezt. Nem is értem igazán. Miért volt ilyen szerintetek?
Csatlakozom. Irigy. Azért 3 gyereknek már nehezebb ugyanazt az anyagi szinte biztosítani, mint egy gyereknek. Ne foglalkozz vele, egyszer majd belepukkad az irigységbe.
Az ilyenektől hányok.
Eddig tök jól elbeszélgettünk mindenről, pedig nem mindenben értünk egyet.
Nagyon meglepett :-(
Nem tudom, ők hogy állnak anyagilag, de szerintem azért annyira nem rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!