Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek aki nem tud új...

Szerintetek aki nem tud új holmikat venni a gyerekének az ne is vállaljon gyereket? (babakocsi, kiságy, ruhák ilyenekre gondolok)

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 15:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
60%

Könnyebb ezt hangoztatni, mint tenni azért hogy jobb helyzetben legyetek. Meg szidni, aki többet tud megadni a gyerekének. Fúj, legyen kötelező hogy mindenki csak használtat vehessen mindenből!! Nehogymár annak jobb legyen, aki felelősségteljesen vállal gyereket nem a támogatásra meg az innen-onnan kapott használt holmikra apellálva.

Ha mégis beüt valami baj, lehet még szülni 3-4et aztán menni a Fókuszba panaszkodni.

2013. szept. 1. 15:36
 22/36 anonim ***** válasza:
34%
Nem mindenki az ágyba ürít,van,amelyik gyereknek van pelenkája is,sőt ha már annyi idős a gyerek,akkor már szobatiszta.Ha meg az ágyba hány,akkor ki kell tisztítani.
2013. szept. 1. 15:36
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kérdező, itt csak te voltál minősíthetetlenül alpári stílusú.

Szerintem egyik válaszadó sem volt beképzelt.

Te viszont néhány dologban tájékozatlan vagy és úgy okoskodsz.

2013. szept. 1. 15:37
 24/36 anonim válasza:
0%
Ezek az "szakkörre járatom és sokba kerűl az iskola" tipusú anyukák talán még kenyérből sem esznek eleget de itt tudják verni a nyálukat.
2013. szept. 1. 15:38
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

"Te viszont néhány dologban tájékozatlan vagy és úgy okoskodsz."

Ugyanígy látom!

Várj még azzal a gyerekvállalással szerintem!

2013. szept. 1. 15:38
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:38

És téged mennyire lehet komolyan venni a 27%-oddal?

pffff

2013. szept. 1. 15:39
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

azon gondolkodtál már, hogy miért is szeretnél gyereket?

nem értem az embereket. szülik agyba-főbe a gyerekeket, csak mert ez az élet rendje. mert majd úgy is lesz valahogy, meg majd az állam ingyen adja a tankönyvet stb...

azért nem kell szülni, hogy Pistit megtartsd, mert Pisti úgy is le fog lépni pár hónapon belül! az állam által küldött pénzből meg nem lehet felnevelni egy gyereket! ha meg unatkozol és nagyon sok kihasználatlan időd van, keress hobbit, járj edzeni, vagy vegyél egy kutyát.

bocs a stílustért, de...

2013. szept. 1. 15:44
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked az a mentalitásod,hogy az állam úgyis segít majd ingyen tankönyvekkel,akkor tényleg ne szülj!
2013. szept. 1. 15:48
 29/36 anonim ***** válasza:
Megint egy nyilvánvalóan provokatív kamu kérdés...
2013. szept. 1. 16:06
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

29-es

az a szörnyű, hogy szerintem ez nem kamu kérdés :(

Elég sokan gondolják úgy, hogy majd lesz valami, de a gyerek az jöjjön.

Most nem azokra gondolok, akik tök logikusan nem vásárolnak be több ezer forintos babatipegőket, amik nem jók pár hét után sem, hanem azokra, akik előre alapoznak, hogy majd ad az állam a tankönyvekre...

Utána meg nézhetjük a tévében a sok szegény, szomorú szemű gyereket, akiknek a szülei felháborodva nyilatkoznak, hogy nincs mit enniük, és várják a segítséget.

Szóval sajnos szerintem nem kamu, bár az lenne.

2013. szept. 1. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!