Szerintetek aki nem tud új holmikat venni a gyerekének az ne is vállaljon gyereket? (babakocsi, kiságy, ruhák ilyenekre gondolok)
Akkor vállaljon gyereket az illető,ha felelősség teljes szülőként tud viselkedni!
A gyereknek nem lehet azt mondani "Hagyd abba a sírást,le vagyunk égve,nincs erre-arra pénz!"
A gyerek mindennél fontosabb,és elsőbbséget élvez mindenki mással szemben!
Én kibírom,ha nem eszek,csak vajas kenyeret párizsival,de gyereknek tápszer kell,nem ehet akármit.
Én meg nem vagyok válogatós,de higiénia szempontból nem adnék a gyerekemnek más gyerekek által levetett/használt dolgokat,max ismerősét,akiről tudom hogy vigyázott rá,de még úgyse nagyon....honnan tudjam hogy tisztán használta e,vigyázott e rá?
Én el vagyok használt ruhákban,de a gyerek az más!
elárulom nem csak a tankönyvekért kell fizetni kedves kérdező, nagyon nem látod át a dolgokat!
meg oké,hogy pl 5-6 éves koráig használt ruhákat adsz rá,hisz oviba játszani pont jó, de ha agyonhasznált cuccokat adsz rá akkor az iskolába még csúfolhatják is + 10 éves kor környékén stílusa lesz a gyereknek és nem fog akármit felvenni :)
16L
Milyen stílusban valaszolsz te?
Ha már most felmerül a penz kérdése, amikor még gyerek sincs, majd megnézlek, amikor kezedbe nyomják a kötelezően beszerzendő holmik listáját az iskolaban. Szerinted az írószerek, füzetek, festékek, tornacucc, amit minden évben kinőnek, osztálykirándulás, szakkörök, korrepetálás, sport az nem kerül sokba?
Ja, most "ingyenes" az iskola, de 5-7-10 év múlva ki tudja, lesz-e ingyenes tankönyv.
Aki meg egy új kiságyat sem tud venni a gyerekének, hanem abba fekteti amiben már 15 gyerek hányt meg szart bele, az kussoljon - hogy a te stílusodban válaszoljak.
Iskolakezdési támogatás??? Azt csak az kap, akinek ad a munkahelye, és max huszon valahány ezer Ft.
Ingyen tankönyv? Ne viccelj!!! Olyan nincs alapból. 3 gyereknek kell lenni minimum. Bár nekem 4 van, de a nagylányomnál nem kértem az ingyen tankönyvet, mert használtat nem akarok neki.
Vannak igényesebb használt baba ruha boltok pl Budapesten,ahol
rendesen kitisztítják,és úgy rakják ki az üzletbe!
A piacról,szegről végről ismert baráttól nem vennék használt ruhákat.....
"Mennyi beképzelt szülő van itt! Pff"
Kitettél egy kérdést,amire válaszokat/véleményeket vártál,az,hogy neked nem tetszenek,az nem a mi hibánk!
Szerintem mindenki normális stílusban nyilvánult meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!