Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek aki nem tud új...

Szerintetek aki nem tud új holmikat venni a gyerekének az ne is vállaljon gyereket? (babakocsi, kiságy, ruhák ilyenekre gondolok)

Figyelt kérdés
2013. szept. 1. 15:05
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%

Akkor vállaljon gyereket az illető,ha felelősség teljes szülőként tud viselkedni!

A gyereknek nem lehet azt mondani "Hagyd abba a sírást,le vagyunk égve,nincs erre-arra pénz!"

A gyerek mindennél fontosabb,és elsőbbséget élvez mindenki mással szemben!

Én kibírom,ha nem eszek,csak vajas kenyeret párizsival,de gyereknek tápszer kell,nem ehet akármit.

Én meg nem vagyok válogatós,de higiénia szempontból nem adnék a gyerekemnek más gyerekek által levetett/használt dolgokat,max ismerősét,akiről tudom hogy vigyázott rá,de még úgyse nagyon....honnan tudjam hogy tisztán használta e,vigyázott e rá?

Én el vagyok használt ruhákban,de a gyerek az más!

2013. szept. 1. 15:25
 12/36 anonim ***** válasza:
76%

elárulom nem csak a tankönyvekért kell fizetni kedves kérdező, nagyon nem látod át a dolgokat!

meg oké,hogy pl 5-6 éves koráig használt ruhákat adsz rá,hisz oviba játszani pont jó, de ha agyonhasznált cuccokat adsz rá akkor az iskolába még csúfolhatják is + 10 éves kor környékén stílusa lesz a gyereknek és nem fog akármit felvenni :)

16L

2013. szept. 1. 15:26
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Milyen stílusban valaszolsz te?

Ha már most felmerül a penz kérdése, amikor még gyerek sincs, majd megnézlek, amikor kezedbe nyomják a kötelezően beszerzendő holmik listáját az iskolaban. Szerinted az írószerek, füzetek, festékek, tornacucc, amit minden évben kinőnek, osztálykirándulás, szakkörök, korrepetálás, sport az nem kerül sokba?

2013. szept. 1. 15:26
 14/36 anonim ***** válasza:
75%

Ja, most "ingyenes" az iskola, de 5-7-10 év múlva ki tudja, lesz-e ingyenes tankönyv.

Aki meg egy új kiságyat sem tud venni a gyerekének, hanem abba fekteti amiben már 15 gyerek hányt meg szart bele, az kussoljon - hogy a te stílusodban válaszoljak.

2013. szept. 1. 15:29
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Iskolakezdési támogatás??? Azt csak az kap, akinek ad a munkahelye, és max huszon valahány ezer Ft.

Ingyen tankönyv? Ne viccelj!!! Olyan nincs alapból. 3 gyereknek kell lenni minimum. Bár nekem 4 van, de a nagylányomnál nem kértem az ingyen tankönyvet, mert használtat nem akarok neki.

2013. szept. 1. 15:30
 16/36 anonim ***** válasza:
55%
A kiságy amiben alszik a fiam most szolgálja ki a hatodik gyereket, de már tudom hova fog kerülni egy év múlva. A rokonságban jár körbe-körbe csak matracot veszünk újat bele. A nadrágokat, pulóvereket használtan veszem (a legtöbbet). Cipőből, cumiból body, alsónemű ilyesmi újat vettem / veszek. Egy raklapnyi játékot is lehet használtan venni később, amíg meg pici nem sok minden kell neki. Meglátásom szerint sok dolgot vesznek használtan a szülők és ezzel nincs is semmi baj sem...
2013. szept. 1. 15:30
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Én nem arra gondoltam hogy ovodában meg iskolában agyonhasznált ruhákat hordjon.De egy bébi kb havonta kinől mindent.És mondjuk családon, vagy barátokon belül miért ne lehetne ruhát kölcsönadni.Nyílván én sem az agyonhasznált ruhákat raktam el későbbre, hanem a szépeket.Meg nem mondja róluk senki hogy használtak.Oviba, suliba természetes hogy szépet, ha lehet újat vesz az ember, de van egy csomó kinőtt ruha családon belül amit itthon homokozásra, meg az állatokhoz hátramenni simán elhasználhat.Oda minek vegyek rendes boltba ruhát amikor csúszik-mászik benne?
2013. szept. 1. 15:33
 18/36 A kérdező kommentje:
Mennyi beképzelt szülő van itt! Pff
2013. szept. 1. 15:33
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Vannak igényesebb használt baba ruha boltok pl Budapesten,ahol

rendesen kitisztítják,és úgy rakják ki az üzletbe!

A piacról,szegről végről ismert baráttól nem vennék használt ruhákat.....

2013. szept. 1. 15:34
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

"Mennyi beképzelt szülő van itt! Pff"

Kitettél egy kérdést,amire válaszokat/véleményeket vártál,az,hogy neked nem tetszenek,az nem a mi hibánk!

Szerintem mindenki normális stílusban nyilvánult meg!

2013. szept. 1. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!