Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyaralni megyünk télen januárb...

Nyaralni megyünk télen januárban férjemmel, volt már aki itthon hagyta 2 hétre gyermekét, ha igen hogy viselte?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 21:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
33%

20-as vagyok: az kimaradt, hogy 2 hétre én sem mennék, inkább 1 hét kettesben, 1 hét hármasban gyerekbarát helyen.

Hozzánk mindig jött anyu hétvégén.

Ha már nagyobb lesz, akkor belefér a 2 hét is bőven.

2013. aug. 31. 11:53
 22/36 anonim ***** válasza:
46%
Az enyémet az a 3 nap is megviselte amíg szülés után a kórházban voltam. Hazafelé pl tudomást sem vett rólam, nem érhettem hozzá. Haragudott rám nagyon. De persze minden gyerek más. Ha ti már hagytátok hosszabb időre másra, akkor tudjátok, hogy hogyan viselte. Nem hiszem, hogy ezt idegenek meg tudják mondani arról a gyerekről akit ti ismertek!
2013. aug. 31. 13:58
 23/36 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem semmi baja nem lesz,ne foglalkozz a sok mindentudó idiótával,ha nem úgy él pici baba kora óta,hogy csak az anyjával van 24 órában akkor egy jobb is a gyereknek kettő biztosan jól érzi magát a nagyszülőkkel is.
2013. aug. 31. 15:23
 24/36 anonim ***** válasza:
26%

Hű, úgy tudtam, hogy valaki előjön azzal, hogy dicsekszik a szexuális életével, és bezzegel, hogy aki nem veszi semmibe a gyereket, az biztos kielégítetlen :D

Hát erre csak azt tudom mondani, hogy én meg sajnálom azt, akinek csak úgy megy a normális szexuális élet, ha 2 hétre eltünteti a gyereket maga mellől. Nekünk úgy is rendben van minden ilyen téren, hogy nem nyaralunk a gyerek nélkül, hanem akkor vagyunk együtt, amikor ő alszik. :)

2013. aug. 31. 21:24
 25/36 anonim ***** válasza:
78%
Ja és mégvalami. Ne magatokból, illetve a ti férjetekből induljatok ki, mert nem mindenki olyan (szerencsére). Beszélgettünk már erről a férjemről, hogy milyen jók voltak régen a kettesben eltöltött nyaralások. A férjem azt mondta, hogy eszembe ne jusson olyasmi, hogy a gyerek nélkül megyünk nyaralni, ő már nem tudná magát jól érezni nélküle, mert hozzánk tartozik. Szóval nem kell ahhoz ősanyának lenni, hogy valaki képes legyen változtatni ideiglenesen az életmódján, mert gyereke lett. Ez lenne a normális.
2013. aug. 31. 21:32
 26/36 anonim ***** válasza:
58%
SEnki sem mondta,hogy csak a szex miatt mennek el,hanem mert pl ki kapcsolódnának,és egy házasságba,egy kapcsolatba szükség van erre akkor is ha nagyon jó a kapcsolat és a szexuális élet.2,5 éves nem csecsemő tehát ha ahhoz szokott,hogy látja a nagyszüleit alszik náluk akkor élvezni is fogja,hogy velük van.Attól,hogy van gyerek még az anyuka és az apuka nő és férfi egy pár,miért kéne megvonni maguktól a kettesben töltött időt,miért kéne mártirkodni??Lehet a Te férjed nem megy a gyerek nélkül de az tuti,hogy akkor sosem fogtok pihenni amíg a gyerek kicsi.Nagyon unom mikor jön a sok rosszindulatú liba csak,aki a gyereke nélkül még wcre sem megy el,és egyből támadja azt aki normálisan neveli a gyerekét és nem telepszik rá.Annak a gyereknek a jó aki nem mindig anyjával és apjával van az év minden napján,és ez bizonyított.
2013. szept. 1. 09:28
 27/36 anonim ***** válasza:
40%

Senki nem mondta, hogy a mosdóba se menjen ki a gyerek nélkül, de nehogy már az legyen a normális, hogy 2 hétre hagyják másra és nem viszik a nyaralásra a gyereket.

Egyébként nem teljesen saját tapasztalatom van, de 2 közeli családtagom is így élt. Az egyik anyósom, a másik pedig szintén közeli rokon. Nagyon rosszul sült el mindkettő. Egyik helyen sem kötődnek a gyerekek az anyjukhoz, mondhatnám, hogy szemernyi tisztelet sincs bennük az anyjuk iránt, pedig mind az 5 érintett gyerek (illetve azóta felnőtt) egyébként tisztelettudó, példás életű, tisztességes ember. Az férjem kb. nulla érdeklődést mutat az anyja iránt. Ha van olyan alkalom amire azért illik vinni ajándékot akkor is nekem kell megvenni és én szervezem meg, hogy elvigyük neki. Pedig kívülállóként, ha a részleteket nem ismerném nem gondolnám, hogy ezt érdemli. Végülis egyedül nevelte fel a gyerekeit, mert természetesen a férje elhagyta őt, ahogy a másik anyukát is. Mindkét férfi új családot alapított egy nagyon családcentrikus nővel és érdekes módon ott soha nem mennek a gyerek nélkül nyaralgatni, mégis hosszú ideje boldog, harmonikus a kapcsolatuk. Apósommal viszont nagyon jó a kapcsolat.

Az hozzá tartozik még a dologhoz, hogy nyilván nem azért nem kötődnek a gyerekek az anyjukhoz, mert évente elment nélkülük nyaralni. Aki ilyenre képes az egész évben hasonlóan goldolkodik, sokszor lepasszolja a gyerekét. Anyósom szó szerint azt mondta, hogy azért nem viszi magával a gyerekeket, mert koloncot nem fog magával vinni. Nyilván egész évben ilyen szerető anya volt.

2013. szept. 1. 10:16
 28/36 anonim ***** válasza:
58%
Tudod utolsó hülyeségeket beszélsz miért ne mehetnének el a gyerek nélkül,miért kell a gyereknek mindig a szülőkkel lenni? gondolom együtt is nyaralnak elmennek ide-oda.Szerintem igenis az a normális ha a gyerek a nagyszülőkkel is van és ha a szülők nélküle is elmennek kicsit nyaralni.Senki sem azt írta,hogy mindig a gyerek nélkül kell elmenni.Nagyon szeretem a fiam képzeld nagyon kötődik hozzám pedig sokat volt már a nagyszüleivel pici korától,sőt 1,5 éves korától bölcsis mégis imád minket,okés Ő még csak 2 éjszakát aludt a mamájánál nem sokára 2,5 éves,de ha lett volna lehetőségünk 1hétre biztos elutaztunk volna kettesben sőt a jövőben is biztos elutazunk nélküle is meg persze vele is.Beteges gondolkodásnak tartom ha valaki ócsárolja azt aki tud a gyereke nélkül is kikapcsolódni pihenni.
2013. szept. 1. 12:01
 29/36 anonim ***** válasza:
ja és az,hogy az anyósodnak ilyen beteg a gondolkodása nem azt jelenti,hogy minden anyuka ilyen aki elmegy a gyereke nélkül nyaralni,sőt biztos,hogy nem
2013. szept. 1. 12:02
 30/36 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 éjszakát nem lehet összehasonlítani 2 héttel. Hagyd ott a gyerekedet 2 hétre és nézd meg mennyire viseli meg. A kérdezőét nem fogja, mert már biztos, hogy hozzá van szokva. Tuti eddig is állandóan szabadultak tőle, amikor csak lehetett.
2013. szept. 1. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!