Nyaralni megyünk télen januárban férjemmel, volt már aki itthon hagyta 2 hétre gyermekét, ha igen hogy viselte?
2 évesen lepasszoltuk 2 napra. nagyon rosszul viselte a 2. napot, rohantunk hozzá haza... :D
egész nap sírt... 2,5 évesen szintén, akkor már jól viselte, déltán mentünk érte, meglátott minket és 2 órát sírt. pedig előtte nem volt semmi baja, csak ahogy eszébe juttattuk.
2 hét borzasztóan sok egy ilyen kicsinek, nem tudtok kevesebb időre menni? mondjuk 3-4-5 éjszakára csak?
szerintem jó az, ha a szülők kikapcsolódnak, de 2 hetet nagyon soknak érzem
Szia!
Én is kórház miatt hagytam otthon a három évest egy hónapig. Apa és a nagyi vigyáztak rá. Hiányolt nagyon, rengeteget szenvedtünk. Jó kezekben volt, tudom hogy mindent megkapott, mégis borzasztó volt nélküle. El nem tudom képzelni, hogy két hétig boldogan tudnék nyaralni a kicsi gyerekem nélkül. Neki és nekem is szörnyű ennyi távollét.
Egy hétvége bőven elég lenne apával ketten.
Amúgy mi 35 évesek vagyunk, 30 évesen lettünk szülők. A gyerekek előtti években nyaraltunk, és éltünk eleget kettesben. Most velük együtt nyaralunk, és csinálunk mindent, mert most ez az időszak van. Jó velük együtt minden. Persze más a nyaralás mint kettesben.
Jövőre 3, aztán 4... 15 évesen majd mutatkozzatok be neki, hogy mi vagyunk a "szüleid".
Szerintem 2.5 évest egyedül hagyni, szülők nélkül, akár mamánál, akár nem, _szívtelenség_. Mindenki más, ez tény. NAGYON más.
Ne aggódj kérdező, minden rendben lesz :)
Valószínűleg nem most hagyjátok egyedül Őt, eddig is így neveltétek. Menjetek nyugodtan, nektek is kell a pihi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!