Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi köze a páromnak az én...

Mi köze a páromnak az én gyerekeimhez?

Figyelt kérdés

A párommal három hónapja vagyunk együtt de már parancsolgat.

Megtiltotta, hogy a gyerekeimre rá kiabáljak vagy bántsam őket.

Joga van ehez?

2013. aug. 28. 19:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
32%
Mennyi àlszent mindentudò Anyuka van itt, semmi baja nem lesz a gyereknek ha kiskoraban nèha kap a fenekère vagy a kezère nagyobb koràban egy-egy pofont ha màs nem segít, ebbe pedig nem szòlhat bele senki, javaslom beszèld meg a pàroddal, hogyan gondolod a gyereknevelèst, ès mond meg azèrt fogja vissza magàt
2013. aug. 29. 00:03
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

#21 " ebbe pedig nem szòlhat bele senki," - jó nagy tévedés...

"(5)34 A gyermeknek joga van emberi méltósága tiszteletben tartásához, a bántalmazással - fizikai, szexuális vagy lelki erőszakkal -, az elhanyagolással és az információs ártalommal szembeni védelemhez. A gyermek nem vethető alá kínzásnak, testi fenyítésnek és más kegyetlen, embertelen vagy megalázó büntetésnek, illetve bánásmódnak." - és ez bizony már 2005 óta így van...

2013. aug. 29. 01:44
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha Te bántod a saját gyerekeidet, akkor joga és kötelessége megvédeni őket a párodnak!!!
2013. aug. 29. 07:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Jaj már az,hogy néha kap egy a gyerek egy pofont vagy a fenekére,még nem lesz semmi baja és az nem verés,nem hinném,hogy a kérdező tényleg veri a gyerekeit.
2013. aug. 29. 19:20
 25/27 anonim ***** válasza:

'Megtiltotta, hogy a gyerekeimre rá kiabáljak vagy bántsam őket. ' Én is ezt tettem volna a helyében...

'de akkor se szóljon bele a gyereknevelésembe.' Ez nem épp a legjobb gyereknevelés módszer. Sőt... Ha így gondolkodsz akkor ne legyen párod akit kiborítasz.

'Szóval akkor engedjem, hogy a gyerekeim a fejemre nőjenek?' Attól, hogy nem ordibálsz velük nem feltétlen nőnek a fejedre. Ebből már azt lehet kiszűrni, hogy te nagyon nem tudod nevelni a gyereked.

Pofon/ordibálás stb nélkül is lehet nevelni és még jobban.

2013. szept. 1. 09:29
 26/27 anonim válasza:
"Megtiltotta, hogy bántsam őket"... Ez most komoly? Te bántani akarod a gyerekeidet? Az ordítás az jó, mert be tudod őket sz.ratni, és a néhány sallerka is belefér, na de hogy bántani?! Jesszus! Találj valami más nevelési módszert, pl zárd be a budiba, csak ne legyél ilyen pszichopata.
2013. szept. 1. 14:24
 27/27 anonim válasza:

Nő vagyok, és nem vagyok jámbor természetű, ez tény. Szívesen ordítozok bárkivel. De az erőszakot utálom! Én még egy férfit sem tudnék felpofozni, nemhogy a saját gyermekeimet!

- előző voltam.

2013. szept. 1. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!