Mi köze a páromnak az én gyerekeimhez?
A párommal három hónapja vagyunk együtt de már parancsolgat.
Megtiltotta, hogy a gyerekeimre rá kiabáljak vagy bántsam őket.
Joga van ehez?
#21 " ebbe pedig nem szòlhat bele senki," - jó nagy tévedés...
"(5)34 A gyermeknek joga van emberi méltósága tiszteletben tartásához, a bántalmazással - fizikai, szexuális vagy lelki erőszakkal -, az elhanyagolással és az információs ártalommal szembeni védelemhez. A gyermek nem vethető alá kínzásnak, testi fenyítésnek és más kegyetlen, embertelen vagy megalázó büntetésnek, illetve bánásmódnak." - és ez bizony már 2005 óta így van...
'Megtiltotta, hogy a gyerekeimre rá kiabáljak vagy bántsam őket. ' Én is ezt tettem volna a helyében...
'de akkor se szóljon bele a gyereknevelésembe.' Ez nem épp a legjobb gyereknevelés módszer. Sőt... Ha így gondolkodsz akkor ne legyen párod akit kiborítasz.
'Szóval akkor engedjem, hogy a gyerekeim a fejemre nőjenek?' Attól, hogy nem ordibálsz velük nem feltétlen nőnek a fejedre. Ebből már azt lehet kiszűrni, hogy te nagyon nem tudod nevelni a gyereked.
Pofon/ordibálás stb nélkül is lehet nevelni és még jobban.
Nő vagyok, és nem vagyok jámbor természetű, ez tény. Szívesen ordítozok bárkivel. De az erőszakot utálom! Én még egy férfit sem tudnék felpofozni, nemhogy a saját gyermekeimet!
- előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!