Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi köze a páromnak az én...

Mi köze a páromnak az én gyerekeimhez?

Figyelt kérdés

A párommal három hónapja vagyunk együtt de már parancsolgat.

Megtiltotta, hogy a gyerekeimre rá kiabáljak vagy bántsam őket.

Joga van ehez?

2013. aug. 28. 19:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos nincs joga. Pedig ez kifejezetten előny lenne a gyerekeknek.
2013. aug. 28. 19:24
 2/27 anonim ***** válasza:
85%
Igen, mert legalább megakadályozza hogy hülyeséget csinálj.. Én is rászólnék a páromra ha megverné a gyerekét vagy ordibálna vele..
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Beleszólni nincs joga, de feljelenthet, ha vered a gyerekeidet.
 4/27 anonim ***** válasza:
84%
Értelmes ember nem ordít a gyerekeivel es nem bántja őket. A parod ezek szerint értelmes, ami rólad nem mondható el. Nem lesz hosszú életű a kapcsolat....
 5/27 anonim válasza:
26%
Nincs joga. Most kéne kidobni amíg nem késő. Ez csak rosszabb lesz. Jönni fog durvább jogtalanság is, csak idő kérdése.
2013. aug. 28. 19:29
 6/27 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy csak a gyerekeket védi de akkor se szóljon bele a gyereknevelésembe.
2013. aug. 28. 19:32
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Ha együtt akarsz vele élni, akkor közösen kell nevelnetek a gyerekeidet is. Ne csak a pénze kelljen, hanem joga van beleszólni a nevelésükbe is. Főleg, ha ilyen anyjuk van.
2013. aug. 28. 19:33
 8/27 anonim válasza:
91%
Joga van hozzá! Elvégre te elfogadtad őt a gyerekeid nevelőapjának is, nem de? És ha te barbár módszerekhez folyamodsz a gyerekeid nevelésben, akkor ne haragudjon már meg a világ azért, mert valaki tudatja veled: hülyeséget csinálsz te szerencsétlen! -.-
2013. aug. 28. 19:34
 9/27 anonim válasza:
89%
A közös gyereknevelés nem parancsolgatást, tiltást jelent.
2013. aug. 28. 19:34
 10/27 anonim ***** válasza:
72%
Semmi, de akkor nem kell, hogy a párod legyen. Úgy nem lehet élni, hogy együtt vagytok de a gyerekeidhez nincs köze. Az ő életét is befolyásolják.
2013. aug. 28. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!