Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi köze a páromnak az én...

Mi köze a páromnak az én gyerekeimhez?

Figyelt kérdés

A párommal három hónapja vagyunk együtt de már parancsolgat.

Megtiltotta, hogy a gyerekeimre rá kiabáljak vagy bántsam őket.

Joga van ehez?

2013. aug. 28. 19:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Persze, hogy joga van hozzá, ha közös életet tervezel vele.
2013. aug. 28. 19:36
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

Igaza van a párodnak!

Nevelni kell egy gyereket,nem ordibálni,meg verni!

2013. aug. 28. 19:38
 13/27 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, jól értem, azt kérded, hogy a párodnak joga van-e valakit megvédeni? Igen, joga van hozzá... Akkor is, ha az a te gyereked történetesen...
2013. aug. 28. 20:12
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

Miért vered őket? Meg az ordítozás is felesleges... keress fel egy pszichológust, ne tedd tönkre az életüket.

Nevelőapjuk (így hívják az anya mellett élő férfit aki nem biológiai apja a gyereknek) a gyerekeknek.

Köze van hozzájuk nem is kevés, mivel nem csak veled él.

2013. aug. 28. 20:13
 15/27 A kérdező kommentje:
Szóval akkor engedjem, hogy a gyerekeim a fejemre nőjenek?
2013. aug. 28. 20:18
 16/27 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező (#15) a nevelés meg az erőszak nem szinonimák...
2013. aug. 28. 20:26
 17/27 Argloss ***** válasza:
87%

Hmm. Ezzel azt akarod mondani, hogyha a bolt ajtaján kinn van a zárva tábla akkor te azt addig nem tudod megérteni ameddig a biztonsági őr felpofoz vagy el nem küld az északi sarkra medvét kényeztetni?!

Arra akar rávenni a párod, hogy mindent megengedj a gyerekeknek, vagy arra, hogy ne vasvillával akard elérni azt amit akarsz? (mert nem csak 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel lehet rávenni a gyerekeket dolgokra...)

2013. aug. 28. 20:31
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem kergetem őket vasvillával de szerintem néha egy pofon nem árt.
2013. aug. 28. 20:52
 19/27 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező (#18), most gondolj bele, vannak férfiak, akiknek meg a nőkkel kapcsolatban van hasonló véleménye... az gondolom baromira nem tetszene, és abban még igazad is lenne...

Tudod, van egy igen régi alapszabály - az a csúfneve, hogy aranyszabály, és arról ismert, hogy az összes nagy tradicionális filozófia része valamilyen megfogalmazásban - valami olyasmi, hogy ne bánj úgy másokkal, amit magadnak se szeretnél... na, ezen kellene elgondolkodni.

2013. aug. 28. 21:00
 20/27 anonim ***** válasza:
73%

Valóban nem árt néha egy pofon. De csak akkor, ha 18 éves koráig legfeljebb kettőt kap. Következetesnek kell lenni velük. Amit ma megengedsz, azt holnap is engedd meg, amit ma tiltasz, azt holnap is tiltsd. Akkor nem fognak verés nélkül sem a fejedre nőni a gyerekek. Okosabb lenn, ha hallgatnál a párodra. A gyerekeid is jobbak lennének az ő nevelési elvei szerint.

Egy 3 gyerekes anya.

2013. aug. 28. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!