Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 30 kilót híztam a terhesség...

30 kilót híztam a terhesség alatt, van aki szintén gyarapodott ennyit? Hogy lehet ezt lefogyni?

Figyelt kérdés
3,5 hónapja szültem azóta összesen lement 20 kg. de azóta már vagy 3 hete megállt. még az a 10 kg. nagyon idegesít, most próbálok tornázni meg odafigyelni mit eszem és mennyit stb... Remélem lemegy még de mennyi idő? Volt más is így, hogy szülés után sok kilótól kellett megszabadulnia?
2009. okt. 31. 06:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan lement a harmada!

Én is 30 kg-t híztam, de nekem vagy 1-2 évig tartott, mire lement 20 kg. Utána jött a második baba, vele is ennyit híztam, akkor is nehezen ment le. És mikor végre lefogytam, egyáltalán nem élveztem, mert a bőröm meg volt nyúlva :P

2009. okt. 31. 07:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én is 30-at híztam, igaz hat hetesen már csak 5 volt rajtam (az is lement két hónap alatt), most a 38. hétben vagyij és megint 30 van rajtam :-) már nem félek. császáros voltam és leszek, és tudom, hogy kb. 12 lemegy a kórházban, sok a víz bennem, a szoptatás pedig leégeti a zsírt, igaz, én annyit fejtem is, hogy tejtesónk is volt. tornáztam is, minden este a 4. héttől a szülés után...nem azt mondom, hogy karácsonyra 54 kg szeretnék lenni, de a 60 a cél...
2009. okt. 31. 08:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ez nem túl bíztató akkor elég nagy a valószínűsége, ha én is újra várandós leszek újra 30-at fogok hízni?! Akkor annál inkább le kellene fogynom mielőbb azt a maradék 10-et!

Egyébként én is császáros voltam de sajnos szoptatni csak keveset tudtam, most már csak "jelképes" szopizás van reggel meg este.

2009. okt. 31. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 2,5hónapja szültem,26kgot híztam,és 16ot már ledobtam.De nem zavar a maradék felesleg,és nem fogyóztam meg semmi,magától lement

2009. okt. 31. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

35 kilót híztam a terhesség alatt. Én is császárral szültem 13 hónapja. Még mindig van rajtam 15 kiló felesleg, de a kisfiam még szopik, tehát én nem fogyózom. Majd utána leadom valahogy. Legalábbis bízom benne. :(

2009. okt. 31. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
25 kilót híztam,a szülés után komplikáció volt,13 leszaladt.6 hónapig szoptattam."Szerencsés" alkat vagyok15 fel,ergo 2 kilóval több,mint szüléskor.Szoptatás vége-3 kiló.Stagnált 3 hétig.-2 kiló és megint áll 2 hete.Sokat mozgok.Napi 10 kilóméter séta.Nem eszem csokit,sütit csak néha.Nem iszom üdítőt,csak ásványvizet.Nem megy lefelé.Anyukám ilyen típus.70 éves,de a 20 évesek nehezen tartanak vele iramot,viszont ő is duci.Én ezt örököltem,bezzeg a tesóm sovány.
2009. nov. 1. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!