30 kilót híztam a terhesség alatt, van aki szintén gyarapodott ennyit? Hogy lehet ezt lefogyni?
Szia!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan lement a harmada!
Én is 30 kg-t híztam, de nekem vagy 1-2 évig tartott, mire lement 20 kg. Utána jött a második baba, vele is ennyit híztam, akkor is nehezen ment le. És mikor végre lefogytam, egyáltalán nem élveztem, mert a bőröm meg volt nyúlva :P
Köszi a válaszokat, ez nem túl bíztató akkor elég nagy a valószínűsége, ha én is újra várandós leszek újra 30-at fogok hízni?! Akkor annál inkább le kellene fogynom mielőbb azt a maradék 10-et!
Egyébként én is császáros voltam de sajnos szoptatni csak keveset tudtam, most már csak "jelképes" szopizás van reggel meg este.
Szia!
Én 2,5hónapja szültem,26kgot híztam,és 16ot már ledobtam.De nem zavar a maradék felesleg,és nem fogyóztam meg semmi,magától lement
Szia!
35 kilót híztam a terhesség alatt. Én is császárral szültem 13 hónapja. Még mindig van rajtam 15 kiló felesleg, de a kisfiam még szopik, tehát én nem fogyózom. Majd utána leadom valahogy. Legalábbis bízom benne. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!