Mennyire lett csunyabb a testetek, mint szülés előtt?
Én 36 éves vagyok, most várom a 3.-at, pár hetem van a szülésig, de most sem kell aggódnom, úgy néz ki:-) Szerencsés géneket örököltem, terhesen sem bírtam-bírok hízni, pár héttel szülés után meg kb azt hitték, hogy hozzánk a gólya hozta :-)
Egyedül a ciciken látszott a szopi, azon meg segített egy ügyeskezű dr bácsi. Ettől független most is szoptatni fogok, mert első a baba egészsége és jóléte:-)
A régi gyermektelen önmagamhoz képest rosszabb, de némelyik majdnem feleannyi idős lányhoz képest meg szupermodell vagyok :)
Mondjuk az sem mindegy, hogy ki-honnan indult. Láttam már olyan anyukát, aki nagy fennen hangoztatta, hogy ő bizony ugyanúgy néz ki, mint a gyerekek előtt, csakhogy ő már gyermektelenül is olyan volt, mintha szült volna már egy párszor :) Szóval a súlyfelesleg, narancsbőr, löttyedt has és lógó mell már akkor is adott volt, azon a gyerekek sem változtattak...
Nekem sajnos lett pár csík a köldököm alatt, de az is csak a 42. héten, vagyis ha időben érkezik a fiam, akkor megúsztam volna csíkok nélkül :( Amúgy mindkét fiam 4 kilóval született természetes úton, talán ez is az oka, hogy kiszélesedett a csípőm és persze a 2x1 év szoptatás is látszik a mellemen :(
De összességében nincs okom panaszra, az meg főleg nagyon jól esik, amikor meglepődnek az emberek, hogy van 2 gyerekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!