Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kivel tudnám már szülés előtt...

Kivel tudnám már szülés előtt feliratattni a gyógyszertári popsikrémet, a hexachloropheines hintőport és a lázcsillapitó kúpot?

Figyelt kérdés

Továbbá,melyik a jobb újszülött kortól az Espumisan csepp vagy az Infacol(adható 1 hó elött?)?!

Cumilázmérő kapható a patikában?!

Úgy adódott hogy novemberben szülök,és Októberben lejár az egészségpénztári kártyám amin egész szép keret maradt és szeretném abból megvenni ezeket,védőnő úgy tudom nem írhat vényt,gyerekorvos,meg ha jól tudom csak a születése után mikor van taj kártyája,háziorvosom felírhatja az én nevemre ?!

2013. aug. 21. 17:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi infacolt használunk a mai napig, ez vált be. Cumilázmérőt ( Budapesten élünk), nagyon nehezen találtunk, végül az Allee gyógyszertárában volt. DM-ben, Rosmann-ban, de más patikában vagy áruházban sem volt. Szerintem nem írhatja neked fel az orvos. Azt csinálhatod, hogy ha tudsz valakit, akinek most kell gyógyszer vagy valami, ő odaadja a pénzt, te kártyára megveszed, a pénzt meg majd elköltöd a gyerekre, ha megszületett.
2013. aug. 21. 17:35
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi.mi is pestiek vagyunk.allee nincs is olyan messze tőlünk.újszülötteknek van már lázcsillapitó szirup vagy csak a tapasz van még vény nélkül a kúp helyett? Bepanthent használhatom újszülöttnél?Infacol akkor ezek szerint egyből adható mert a babycalmot néztük de az csak egy hótól..
2013. aug. 21. 17:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Gyermek háziorvos a te taj számodra írja fel a szülés előtt ezeket.

A KEleti pu-nál a gyógyszertárban még libero pelenkát is tudsz venni kártyára, de pl minden üzletben kérhetsz EP-számlád címére áfás számlát, és úgy is visszatérítik minden babás cucc árát!

2013. aug. 21. 17:51
 4/12 anonim ***** válasza:

( hintőport kivonták a forgalomból hónapokkal ezelőtt

kúpból meg germicidet is irattass, később az lesz a jó)

2013. aug. 21. 17:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Gyermekorvos? Hogyan? Be megyek hogy ezért és azért,ennyi idős terhes vagyok,ő körzetébe tartozunk majd,és ez és az kéne és kiírja?
2013. aug. 21. 18:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekünk Germicid -c kúpot írtak fel, egy dobozzal, hogy ha lázas lesz, ezt adjuk be. Elvileg nyugtat, így később már csak a sima Germicidet írják fel. A szirupot én szeretem, de csak 3 hótol adható. Meg, ha a gyerek nagyobb, és ellenkezik, nehéz beadni:) Meg ha nagyon magas a láz, jobb a kúp. De fogzásra, oltás utáni lázra én Panadolt Baby-t adok be a fiamnak. Próbáltuk az Algoflex Babyt, de nem igazán hatott. Más a hatóanyaguk, és mint a felnőtteknél, a gyerekeknek is más válik be. Mi Bepanthent picinek nem használtunk. Gyógyszertári fürdetőt és krémet használtunk, mindkettő olcsó. Később Neogranormont, jelenleg Gabi 5in 1 krémet, ez a legjobb nekünk.
2013. aug. 21. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Popsikrémet a gyógyszertárban kapható Babét ajánlom, nagyon jó, lázcsillapításra inkább kúpot, mint szirupot, mert ha kell adni, akkor a szirupot simán ki is hányhatja azonnal sajnos. Még ajánlom neked a DM-es Babylove termékeket, szintén elég jók, érzékeny bababőrre is.
2013. aug. 21. 23:02
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi,hát éppen ma Vásároltunk a DM-ben,vettünk dobozos baby love 100-as pelust aminek elég jó a híre és az ára is 5ezer ft volt,és baby love törlőkendőt 5cs/pack 1200 :) A Babe termékek nem túl drágák? Mennyi kb egy popsikrém?
2013. aug. 22. 16:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát, nem a legolcsóbb, 2ezer vmennyi, de azt csak akkor vetem be, ha pirosodás van, akkor csodát ér:-)
2013. aug. 22. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:
A férjemnek van ep kártyája, mikor megvettük a gyereknek a dolgokat, kiküldték a levelet, hogy hoho, hát neki se, nekem sem kellhet pl. popsi krém, ergo jelentsük be, hogy van gyerek, aki erre jogosult. Így be kellet írni a fiamat. Na ezért lehet, hogy csak születés után lehet venni. Nem tudom, nem ajánlották fel, hogy esetleg várandós vagyok-e. Csak, hogy van-e gyerek vagy nincs.
2013. aug. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!