Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen lett a pocakotok...

Milyen lett a pocakotok szülés után?

Figyelt kérdés

Maradt olyan szép mint amilyen előtte volt, vagy nagyon megnyúlt, repedezett lett a bőr?

Aki tud képet is tehet. :)

2013. aug. 19. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem semmi különbség nincs, ugyanolyan, mint terhesség előtt, csíkom se lett.

Az első napokban kissé laza volt a bőröm, de aztán szépen visszaállt az eredeti állapotába.

Igaz, nekem a 41. hétre sem lett nagy hasam és eleve némi felesleggel kezdtem, tehát sosem volt lapos hasam.

2013. aug. 19. 08:03
 2/11 anonim ***** válasza:

szia!

nekem szép kis - lapos hasam volt - nem tettem érte soha semmit! két gyerek után - tök ronda... lötyög a bőr és a háj, nem tudok lefogyni, pedig rohangászok én épp eleget és kajálásnál is odafigyelek!!!

olyan mintha még mindig terhes lennék! olyan 5-6 hós! szóval gáááz!

2013. aug. 19. 08:07
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
kb. pont ugyanolyan, mint előtte. A köldökömnél kb 2 mm-en megrepedt a bőr ahol a piercing van. De semmi más nincs.
2013. aug. 19. 08:32
 4/11 anonim ***** válasza:

2 gyerek után, ha szűk felsőt veszek semmit nem változtam..viszont a repedéseim a bugyi alól indulnak, és majdnem a bordáimig érnek.Némelyik lila..valamelyik fehér..pedig 22 és 25 évesen szültem..10 évig sportoltam.Arról nem is beszélve, hogy több 1000 Ft-os krémet használtam..1. baba után még csak 1 körömnyi valami volt a hasamon..nem zavart.3,5 kilós volt a lányom, a fiam után lettem olyan mint akit megtámadott hasfelmetsző Jack.. :( Ő 4 kiló felett született..elég nagy baba volt.

Ez van..most azon gondolkozom, mivel nem akarunk több babát, hogy tetováltatok a hasamra! :-) Mert végül is a striák mondhatni hogy szimmetrikusak.Inkább nézegetek egy szép tetoválást, mint ezeket a szakadékokat.. majd még meglátom.. :-)

2013. aug. 19. 09:11
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Lötyög a bőr és csíkos lett, nem lesz már olyan mint előtte sajnos.
2013. aug. 19. 09:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Én alapból túlsúlyos vagyok de nem voltam csíkos.Na nem most szülés óta lötyög a hasam és a köldökömig tiszta stria borzasztó.Pedig nem volt nagy hasam volt akinek 34-36 hetesen nagyobb hasa volt mint nekem 40 hetesen.Ez van. De megérte :)
2013. aug. 19. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nagy volt a babám, majdnem 5 kg, és szanaszét repedt rajta a bőr, a többi terhességnél nem repedt tovább. Én azon gondolkozom, hogy ha a kisfiam betölti a 2-t, megcsináltatom, utána ami még látszik csík, arra csináltatok valami tetkót. Nekem a szeméremdombtól van szétrepedve, de még a mellem alján is látszik, plusz a derekamon hátul, szóval katasztrófa.
2013. aug. 19. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt nagy hasam az első kettővel. Az első terhesség után két hét kellett, a második után kb másfél hónap, hogy a hasam visszaálljon az eredeti állapotba. Csíkom sem lett szerencsére. Most a 3.-at várom, 32. hétnél tartok, még nincs nagy hasam, csíkom sem, uh. reménykedek, hogy újra megúszom :-)
2013. aug. 19. 10:18
 9/11 anonim ***** válasza:

A csíkok nem a mechanikus nyúlástól alakulnak ki, hanem a hormonháztartástól függően.

Ha a nyúlástól alakulna ki, akkor elég lenne belecsípni a bőrbe és ugyanolyan maradna.

2013. aug. 19. 10:59
 10/11 anonim ***** válasza:
55 kg-val kezdtem,lapos,feszes hassal. Hatalmas pocakom lett a végére,ráadásul 41 hétre született a fiam... A melleim,a combom,fenekem,hasam,oldalam is szanaszét repedt :S 30 kg-t híztam,nagyon megsínylette a bőröm :( 10 hónapja szültem,ugyanannyi kg vagyok,mint előtte,de az összkép nem ugyanaz. A hasam bár lapos,de nem feszes,alul pedig kicsit gömbölyű,ezt behúzni sem tudom. Mindenesetre örülök,hogy sikerült nagyjából a régi önmagamhoz visszatérnem,azért mégiscsak 30 kg hízás után... :( nem zavar,tudom,hogy már sosem leszek olyan,amilyen voltam.
2013. aug. 19. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!