Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire ment vissza a pocakot...

Melcsiboszi kérdése:

Mennyire ment vissza a pocakotok szülés után, és mennyi idővel?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 14:50
 1/8 DanaS ***** válasza:
Alkati kérdés. A szoptatás segít az biztos! DE olyan 6 hónap biztos kell hogy némileg elégedett legyél magaddal. DE az hogy marad valamennyi, szerintem természetes és el kell fogadni. Vagy lehet tornázni meg ilyenek ha van ilyesmire energia és idő.
2010. nov. 25. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg alkati kérdés. Ha fiatalabb vagy, valószínű még rugalmasabb a tested, könnyebben mehet.

Egy példa: Shodeinde Dorka az X-Faktorból. :)

2010. nov. 25. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
én 7 hónapja szültem..de még megvan a hasam.:) A Dorka tényleg nem semmi semmi sem látszik rajt..irigylem is miatta! :)))
2010. nov. 25. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor hurkás kicsit a hasam ha leülök, ha állok lapos...igazából kb a 2. hónaptól ilyen.....hamar eltűnt a pocakom...de régen ha beültem a kádba feszes volt a bőröm...most nem annyira.....de sok tininél különb vagyok és talán haspólóba is járhatnék....bár nem fogok mert ismét babás vagyok :)
2010. nov. 25. 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem az izomzan a 6 hetes kontrollra visszament nagyjából, de a felszedett kilókat csak szoptatás után tudtam leadni. Akkor fél év alatt 15 kilót fogytam. Most 56 kg vagyok, 7-el kevesebb, mint mikor terhes lettem. :)
2010. nov. 25. 15:34
 6/8 TKI Ibolya ***** válasza:
45%
Dorkáról annyit, hogy létezik haslekötő ami nem látszik a ruha alatt.Első gyereknél nekem sem maradt semmi 28 évesen.Másodiknál már maradt egy pici és bármit csináltam nem használt.Most a harmadik babámmal vagyok 25 hetes terhes nem híztam még sokat nem tudom milyen lesz a hasam utána.
2010. nov. 25. 15:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 2 hónapja szültem, de már teljesen lapos.Pedig nem tornázom, a pici mellett nem is lenne rá idő.Persze, nem olyan feszes, de örülök, hogy így megúsztam.Nincs egyetlen csíkom se, és nem lóg a bőröm.Amikor terhes voltam, mindenki azzal nyaggatott, hogy miért ilyen kicsi a hasam.Akkor nem esett túl jól, de most örülök neki.Nem ereszkedett meg a bőröm, nem lett erszényhasam.Egy kis torna , és el fog tűnni.28 éves vagyok, és első baba.
2010. nov. 25. 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én 20 éves vagyok, nem túlzottan vékony típus. 24. hétben vagyunk, és még elég kicsi a pocim, mindenki azt mondja. Remélem, nem lesz vészes, tornázni mindenképpen fogok utána, meg a megfelelő tornát előtte is. Meg futni is szeretnék majd, kis idő elteltével, rám az volt mindig a legjobb hatással. Az a jó, hogy márciusra várjuk a babát, és akkor, illetve utána már jó esélyem van arra, hogy sok friss zöldség-gyümölcs lesz, ami bízom benne, hogy hasonlóképpen segíteni fog majd. :)
2010. nov. 26. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!