Melcsiboszi kérdése:
Mennyire ment vissza a pocakotok szülés után, és mennyi idővel?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 14:50
1/8 DanaS válasza:
Alkati kérdés. A szoptatás segít az biztos! DE olyan 6 hónap biztos kell hogy némileg elégedett legyél magaddal. DE az hogy marad valamennyi, szerintem természetes és el kell fogadni. Vagy lehet tornázni meg ilyenek ha van ilyesmire energia és idő.
2/8 anonim válasza:
Valószínűleg alkati kérdés. Ha fiatalabb vagy, valószínű még rugalmasabb a tested, könnyebben mehet.
Egy példa: Shodeinde Dorka az X-Faktorból. :)
3/8 anonim válasza:
én 7 hónapja szültem..de még megvan a hasam.:) A Dorka tényleg nem semmi semmi sem látszik rajt..irigylem is miatta! :)))
4/8 anonim válasza:
Nekem csak akkor hurkás kicsit a hasam ha leülök, ha állok lapos...igazából kb a 2. hónaptól ilyen.....hamar eltűnt a pocakom...de régen ha beültem a kádba feszes volt a bőröm...most nem annyira.....de sok tininél különb vagyok és talán haspólóba is járhatnék....bár nem fogok mert ismét babás vagyok :)
5/8 anonim válasza:
Hát, nekem az izomzan a 6 hetes kontrollra visszament nagyjából, de a felszedett kilókat csak szoptatás után tudtam leadni. Akkor fél év alatt 15 kilót fogytam. Most 56 kg vagyok, 7-el kevesebb, mint mikor terhes lettem. :)
6/8 TKI Ibolya válasza:
Dorkáról annyit, hogy létezik haslekötő ami nem látszik a ruha alatt.Első gyereknél nekem sem maradt semmi 28 évesen.Másodiknál már maradt egy pici és bármit csináltam nem használt.Most a harmadik babámmal vagyok 25 hetes terhes nem híztam még sokat nem tudom milyen lesz a hasam utána.
7/8 anonim válasza:
Én 2 hónapja szültem, de már teljesen lapos.Pedig nem tornázom, a pici mellett nem is lenne rá idő.Persze, nem olyan feszes, de örülök, hogy így megúsztam.Nincs egyetlen csíkom se, és nem lóg a bőröm.Amikor terhes voltam, mindenki azzal nyaggatott, hogy miért ilyen kicsi a hasam.Akkor nem esett túl jól, de most örülök neki.Nem ereszkedett meg a bőröm, nem lett erszényhasam.Egy kis torna , és el fog tűnni.28 éves vagyok, és első baba.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én 20 éves vagyok, nem túlzottan vékony típus. 24. hétben vagyunk, és még elég kicsi a pocim, mindenki azt mondja. Remélem, nem lesz vészes, tornázni mindenképpen fogok utána, meg a megfelelő tornát előtte is. Meg futni is szeretnék majd, kis idő elteltével, rám az volt mindig a legjobb hatással. Az a jó, hogy márciusra várjuk a babát, és akkor, illetve utána már jó esélyem van arra, hogy sok friss zöldség-gyümölcs lesz, ami bízom benne, hogy hasonlóképpen segíteni fog majd. :)
2010. nov. 26. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!