Kivel tudnám már szülés előtt feliratattni a gyógyszertári popsikrémet, a hexachloropheines hintőport és a lázcsillapitó kúpot?
Figyelt kérdés
Továbbá,melyik a jobb újszülött kortól az Espumisan csepp vagy az Infacol(adható 1 hó elött?)?!
Cumilázmérő kapható a patikában?!
Úgy adódott hogy novemberben szülök,és Októberben lejár az egészségpénztári kártyám amin egész szép keret maradt és szeretném abból megvenni ezeket,védőnő úgy tudom nem írhat vényt,gyerekorvos,meg ha jól tudom csak a születése után mikor van taj kártyája,háziorvosom felírhatja az én nevemre ?!
2013. aug. 21. 17:33
11/12 anonim válasza:
Gyermekorvos? Hogyan? Be megyek hogy ezért és azért,ennyi idős terhes vagyok,ő körzetébe tartozunk majd,és ez és az kéne és kiírja? - igen, éppen így
elmondod, h születik a baba, szeretnéd felkérni dokinak és írja meg a recepteket
12/12 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jött be.Egy nagyon tündéri doktornénihez mentem be,aki azt mondta ezeket szülés után felírják a kórházban és a záróval együtt megkapom,ha mégsem akkor majd felírja az én Taj számomra,és csak utána tudom már orvosnak fogadni a picimnek ha már van a gyereknek taj száma
2013. aug. 23. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!