Szerintetek nagyon gáz szülés után nem sokkal még terhesruhát hordani?
Valahogy én is úgy érzem, hogy kismamanadrágomban fogok hazamenni a szülészetről! De egyáltalán nem "gáz". Azt hordd ami kényelmes!:-)
34+2 hkm
szerintem sincs semmi gond a terhes ruhákkal, ez abszolút nem gáz. Nyugodtan hordhatod még, a hasad nem fog egy hamar visszahúzódni, a régi ruháidban pontosan az lesz a gáz, hogy kibuggyan a hasad :) már elnézést!! csinosan is lehet öltözködni kismama felsőkbe, tunikákba, sőt a farmer derekán nem is látszik, hogy az terhes nadrág. Én egy éve szültem, és idén nyáron már minden régi nyári ruhám, rövidnadrágom jó lett rám. 25 kg ment le összesen szülés óta.
Jó egészséget a babának és anyukájának :)
Sziasztok!
Én 1db kismama nacit vettem magamnak, talán egyszer ha volt rajtam. 35 hetes vagyok, és ugyanazokat hordom, mint előtte. Mindet be tudom gombolni, nem szoros stb. Annyira hegyes a pocakom, és fent van, hogy has alatt simán jó minden. Én azért szoktam aggódni, nehogy a doki szóljon, mikor UH-ra megyek, de eddig semmi.
A felsőim eleve hosszan szabottak, nem kimondott terhes felsők, így azok is tökéletesek.
Szóval csak azt akartam ezzel írni, hogy terhesség és szülés környékén sok fura dolgot lát az ember, de a tapasztalat az, hogy egy kismamának mindent szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!