Szülés után 3,5 évvel normális ha tejcseppeket tudok az egyik mellemből kinyomni?
Elmentem dokihoz, megnézte, nyomogadta, de nem jött akkor semmi. Nem írt fel semmit, vérvételre sem küldött.
Előtte is volt vérvételem, de ott szerinte a prolaktin jó volt.
Ha nem a prolaktin, okozhatja valami más ezt a dolgot?
Köszönöm a válaszokat!
Más tüneted nincs? Pecsételő vérzés? Rendszertelen ciklus? Túl kevés vagy túl nagy mennyiségű, esetleg elhúzódó vérzés?
Endokrinológushoz menj. Jó esetben fognak kérni egy 3. és 21. napi hormonképet. Az ad valós képet az állapotodról. Aztán ha azon sem látszik semmi, lehet tovább találgatni. De gyanítom, hogy nem lesz rá szükség.
3,5 év után szerintem már nem normális.
Vagy prolaktin szokta okozni a tejcsorgást, vagy gyulladás, esetleg sziszták, vagy daganat. De ha a doki megtapogatta a melledet, ezt talán ki lehet zárni.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, pecsételéseim is vannak, rendszertelen ciklus.
5 éve járok endokrinológushoz.
A prolaktin eredményem látta ő is, akkor is tudtam tejet préselni a mellemből. Azt mondta az eredmény jó, nem érti miért van, és írt fel Bromót.
Abbahagytam a javaslatára, és most ismét ez a probléma. :(
Az a gond, hogy most a Bromóval nem a probléma forrását kezeljük, hanem a tüneteket, vagyis fogalmam sincs, hogyha jó a prolaktin, akkor miért is nem tudok Bromocriptin "nélkül" élni. :( Életem végéig szedjem hogy normális legyen a ciklusom, viszont a probléma okát soha nem tudom meg...? :(
Ha microadenóma okozza, akkor megoldás lehet a Bromo. Ugyanis csökkentené a méretét, ha ott lenne a gond. Pajzsmirigyed? Sárgatest hormonjaid?
Többféle szakvéleményed van, vagy 5 éve ugyanaz az orvos?
én 5 éve szültem, ugyanez a gondom. voltam nőgyóygásznál, aki adott beutalót mammográfiára és vérvételre. még nincs eredmény. lehet, hogy pco?
35 éves vagoyk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!