Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen esélye lesz a 4 éves...

Milyen esélye lesz a 4 éves fiamnak normális gyerekkorra?

Figyelt kérdés
A férjem válni akar és nálam hagyná a gyereket, én bipoláris depresszióban szenvedek és félek,nem tudom felnevelni. Nem vállaltam volna gyereket,csak a férjem miatt lett baba(persze ő az életem) és most félek mi lesz vele. Akkor még nem voltam depressziós. A gyerek születése után romlott meg a kapcsolatunk,szerinte miattam. Valamilyen szinten változtam,hisz anya lettem,de ő nem tudott mit kezdeni az apasággal és inkább elkezdett sportolni. Mostanra megszállott lett. Ha nincs kivel túráznia ki van borulva.
2013. aug. 5. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Sajnállak, de légy erős! Gondolom gyógyszert szedsz, próbáld magad tünetmentesen tartani. A párodat vedd rá, hogy ne hétvégi apuka legyen, hanem felesben neveljétek a gyereket. Most kell "elővenni" a családot, barátokat, és segítséget kerni tőlük, akár egy-egy beszélgetés erejéig.

Gondolj arra, hogy a fiadért teszed!

2013. aug. 5. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

Ne csak a fiad legyen az életed. Valószínűleg emiatt is ment tönkre a házasságod, mert csak a gyerekkel foglalkoztál, a férjed gondjaival nem.

Üljetek le, és beszéljétek meg, hogy Te mit változtass? Egy házassági tanácsadó is segíthet.

2013. aug. 5. 17:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Már többször nekifutottunk,de szerinte csak rövid ideig ment nekem a változás. Ő hiába szerette volna.
2013. aug. 5. 17:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Az én meglátásom szerint olyan kockázatos vállalkozásai voltak,amiket én elleneztem,de jó feleségként mellette voltam. Eredményként nagy hiteltartozás és bebukott vállalkozás. Idegösszeomlásommal nem tudott mit kezdeni. Eltávolodott tőlem. És nem érti mi vezetett ahhoz hogy megváltozzam. Kismamaként fogott olyan üzletbe,ami miatt nem tudtam csak a gyerekkel foglalkozni 3 évig.
2013. aug. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!