Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire lett csunyabb a...

Mennyire lett csunyabb a testetek, mint szülés előtt?

Figyelt kérdés
Pàrotokat zavarja?
2013. aug. 24. 16:27
1 2
 1/14 salvadorina ***** válasza:
Nagyon csúnya lett. Meghíztam, a mellem összement, csíkos és löttyedt vagyok mindenhol. Persze, hogy zavarja a páromat, ez minden pasit zavarna. De ettől még nem lesz vége a kapcsolatunknak. Ha a megfelelő férfinek szültél gyereket, az kitart melletted. Kivéve persze ha a változások miatt utálod, sajnálatot magad, nem akarsz szexelni sem és a nap 24 órájában csak arról tudsz beszélni, hogy mennyire undorító vagy...
2013. aug. 24. 16:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem félsz hogy megcsal egy fiatal gyerektelen nővel?
2013. aug. 24. 16:35
 3/14 anonim ***** válasza:
50%
azt hiszem én szerencsés vagyok, nincs sehol egy csíkom sem, a súlyom pedig majdnem kevesebb, mint a várandósságom előtt, a melleim most szépek, nőttek vagy két méretet, ennek persze a párom örül a legjobban, bár tudom ez csak a szoptatás miatt van így és ha vége akkor vége a jó világnak is, az alakján egyelőre nem vettem észre változást, bár mindig van rajtam egy formára varrott top, hogy még véletlen se ereszkedjenek meg, 4 hónapos kisfiú anyukája
2013. aug. 24. 16:36
 4/14 anonim ***** válasza:
kérdező, félsz, hogy megcsalnak? mennyi idős kismama vagy?
2013. aug. 24. 16:36
 5/14 anonim ***** válasza:

A hasamon egy csík sincs, pedig mind a két gyerekkel a végére akkora voltam mint egy vemhes tohonya bálna. Így a hasam, a testem egy picit sem rosszabb mintha nem szültem volna. Nem vagyok csontsovány, de fölösleg sincs rajtam.

A melleim viszont löttyedtek és lógnak. Mondjuk gyerek nélkül is lógnának, mert nem kicsik, de melltartó nélkül nem szívesen vagyok. Az az egy ami nagyon zavar.

2013. aug. 24. 16:43
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

Sokkal szebb lett.

Jó genetikám van, nem lett egy csíkom sem, de a többi már nem szerencse vagy alkat kérdése. Amíg alszik a kicsi fél órát cardiózok és 1 órát erősítek, saját testtel, vagy súlyzóval. De van, hogy a nyakamba ültetem és akkor guggoljunk, vagy a hátamra és akkor fekvőzünk.

2013. aug. 24. 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A mellem ugyanolyan, mint szülés előtt, viszont a hasam egészen a mellemig tiszta csík. Szoktam mondogatni, hogy olyan vagyok, mint egy kistigris. :) A férjem azt mondja, hogy hagyjam a hülyeségeimmel, ő csak azt látja, hogy ott a lakott a két fia 18 hónapot. :)
2013. aug. 24. 16:54
 8/14 salvadorina ***** válasza:
Első vagyok. Kérdésedre válaszolva nem, nem félek. Pont azért választottam őt, mert mellette ilyenektől nem kell tartanom. :) Már nem vagyunk olyan fiatalok, hogy ezért feladjunk sok évet. Ha pedig annyira zavarná, hogy emiatt szexelni sem akarna (amit megértenék), akkor nyilván minden erőmmel azon lennék, hogy lefogyjak.
2013. aug. 24. 17:00
 9/14 anonim ***** válasza:
a hasam borzasztó lett, majdhogynem lóg. nem félek, h. ezért megcsalna, ettől többre tartja a közös életünket.
2013. aug. 24. 17:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Én csúnyább lettem-előtte lapos has,feszes bőr;kicsi ugyan,de feszes cicik... Most bár még szoptatok is (lassan 7 hós lesz a legkisebb) ezért még nem olyan kicsi a cici,de már lógásnak indult,és nincs lapos has (nem maradt rajtam,csak 3 kg),nem picit lóg rajta a bőr is- én így nem mutatkozok,csak itthon,ha nincs senki a Páromon-gyerekeken kívül,más nem tudja mit takar a ruha... de ha máson látnám ezt,elfogadhatónak találnám és nem érteném miért szégyenli,hiszen x csodás gyermeke van.... Az,h csíkos is a mellem-hasam,nem zavar,csak a lógás.

A Párom imád így is,csak azt szeretné már évek óta,h. hízzak,legalább 5-8 kg-t :-)

2013. aug. 24. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!