Ti milyen anyagi feltételekhez kötnétek a gyermekvállalást?
Mostanában sok kèrdès volt arról, szabadna-e minimálbèreseknek, szegènyebb embereknek gyereket vállalnia, merthát krumplin meg turis ruhán is meglehet èlni, a gyerek meg vèletlemül sem lesz lelkisèrült, ha mindig kimarad a táborokból ès szètalázzák a többiek...
Ha lehetne törvènyes korlátozása a dolognak, ti milyen feltèteleket szabnátok?
IQ es eq kotnem
Aki 100 alatt teljesit ne szuljon.
Kotelezo felkeszitot vezetnek be mindket szulonek.
Een kivul kotelezo parkapcsolati problemen megoldo tanfolyamhoz kotnem.
Alkohol kabitoszer nem stabiel kapcsolat hazassagon kivuli veletlen gyerekcsinalast tiltanam.PL ha a ferj feremegy es ott is gyerek lesz.
Melyszegenyegnek pedig egy gyerek utan kotelezo fog gatlast ajanlanek.
Nyomorra ne szaporodjon senki.
Elvennem a segelyeket csaladit mindent hogy ne nojjon tovabb a megelhetesi szulok szama.
Bar eznehez lenne.
milyenek az emberek...
még megmondanák másnak hogy szülhet e vagy nem..
én inkább a lombikot törölném el.
És aki konkrét nagy összegű jövedelem mellett is el van szegényedve? Làttàl màr ilyet? Én igen. Luxushàz, szép új autó, csak épp fűteni nemnlehetett, meg tankolni mert nem volt rà pénz.
Vagy aki havi 130-ból simàn kihoz mindent? Mert az elindìtottàk az életben, csak fenn kell magàt tartani?
Butasàg a kérdés...
Annyi szomoru dolgot lattam
Amikor a szuleszetrol azonnal viszik a babat neveloszulokhoz.
Kerdem en nem jobb lenne ha meg sem szuletett volna.
Koteleznem a zuros embereket a fog gatlasra
45 mert szerintem nem véletlenül vagyunk, nem véletlenül találkozott nő, féri, nem véletlenül az a sperma és petesejt, és az a hónap és az a baba
mesterségesen beavatkozni a folyamatba, én nem vagyok mellette
pláne hogy szenved a lombik bébi(magzat) láttam neten, csak épp nem írják mellé, hogy az
Beethoven csupa fogyatékos gyerekek mellett született egy csóró családba...
nem etikus olyanon gondolkodni, hogy akinek nincs pénze ne szüljön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!