Nem. Több okból sem. Illetve 1% alatt van az esély.
2011. dec. 11. 16:22
2/15 anonim válasza:
Most ez komoly kérdés?? ..három nappal az esedékes előtt próbálkoztok -nekem már ez furcsa...és rendben meg is jön, akkor SZERINTED??? Ne haragudj kedves első, de szerintem 1% esélye sincs, mivel már menstruált is azóta és nem is abban az időben próbálkoztak amikor peteérés szokott lenni általában, és nem értem miért hagyod meg neki a szikrányi reményt is, hogy esetleg előfordulhat, talán lehet, hogy mégis... NEM LEHETSZ TERHES -az esélye = a nullával, de persze történhet csoda!!!
2011. dec. 11. 17:28
3/15 anonim válasza:
És én mit mondtam? 1% alatti esély az maga a csoda, ha bejön :)
Első vagyok.
2011. dec. 11. 17:31
4/15 anonim válasza:
Szinte lehetetlen, hogy babás lennél ebben az esetben.
2011. dec. 11. 18:35
5/15 anonim válasza:
Menses előtt egy nappal voltunk együtt,meg is jött,de nagyon kevés...menses elmúlása után 8 nappal pozitívat teszteltem...szóval minden lehetséges,de nagyon kicsi az esély...
2011. dec. 11. 20:31
6/15 anonim válasza:
Mi menzesz előtti este voltunk együtt, nem jött meg, baba volt. Ennyit arról az agyonajnározott középidőről.
:-)
2011. dec. 11. 23:00
7/15 anonim válasza:
akik azt irtak nincs eselye:
a kozepido (SZERINTEM) azt jelenti hogy akkor van legnagyobb esely a megtermekenyulesre mindenfele szempontbol
ha maskor nem lehetne eselye vagy 1% alatt lenne esely ra akkor mindenki d.ghatna esz nelkul orrverzesig (bocsanat az alpari kifejezesert)
mi most kezdtunk probalkozni mensi elott par nappal es azota sem jott meg es remelem nem is fog....de ha megis akkor sem fogok "rendszeruen" matematikailag kiszamolva idopontra szexelni csak azert mert kozepido van
kerdezo:megy a drukk a babaert:)
2011. dec. 12. 07:30
8/15 anonim válasza:
De ha a kérdező már menstruált is, akkor amikor kellett normálisan, mert nem írta, hogy csak keveset, vagy 1-2pötty vagy ilyesmi akkor miben reménykedik??? Ennyi erővel akkor nem számít semmit, ha a időre normálisan megbetegszik az ember?? Ez hülyeség...lehetnek szélsőséges esetek, de ne etessétek már a jónéppel, hogy ez teljesen általános!!!
2011. dec. 12. 12:19
9/15 anonim válasza:
Akik írogatták, hogy mensi előtt egy nappal voltunk együtt meg hasonló, azt azért nehezen hiszem, hogy abban a ciklusban máskor nem is...miért gondolják, hogy pont attól az együttléttől jött a baba? Lehet, hogy el is felejtették, hogy mensi előtt mondjuk pl 2héttel is együtt voltak, vagy 1,5héttel, vagy ilyesmi...
2011. dec. 12. 12:23
10/15 anonim válasza:
20.31 vagyok utolsónak üzenem:
mivel a férjem katona és kint volt Afganisztánban,és mensi előtt jött haza,így totál biztos vagyok a fogantatásban...
A terhességemet nem is mensiből,hanem ultrahangterminus alapján számolták az orvosok....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!