Most szeretnék teherbeesni, de kicsit tartok attól, hogy az elején elkapom a H1N1-et. Van, aki emiatt eltolná pl. tavaszra a gyermekvállalást?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 16:44
1/8 anonim válasza:
Kizárt dolog! Mindig vannak vírusok, emiatt hülyeség eltolni, mert ha mindentől ennyire félnék, akkor sose vállalnék gyereket. Ha nagyon parázol, oltasd be magad, de nem éri meg ezért várni.
2/8 anonim válasza:
A sima influenza pont ugyanolyan veszélyes a kismamákra mint a h1n1 vagy a madárinflu (emlékezz mekkora hiszti volt abból is) emiatt nem halasztanék el semmit.
3/8 anonim válasza:
Dehogy halasztanám el! Tavasszal meg "T5Q5 influenza" meg "gyöngytyúkkór" fog terjengeni(-:
(Én ha most szeretnék teherebe esni, előtte lehet, hogy beoltatnám magam, de ez csak saját vélemény. Most 31. hetes pocisan már nem teszem meg.)
4/8 anonim válasza:
Oltasd be magad ellene így mire beágyazódik a baba az oltás már kifejtette védőhatását!Nem kell emiatt halogatni a gyerekvállalást.Viszont ha mindenképp most szeretnéd, a fogantatás elött oldasd be magad,mert az első 3 hónapban nagyon veszélyes a magas láz az embrióra, a szövődményekről nem is beszélve.
5/8 anonim válasza:
Én sem várnék emiatt tavaszig, hiszen mindig vannak betegségek. ÉS ha belegondolsz, ez jöhet jövőre is, akárhogy számolod, egy-egy influenzás időszak beleesik a 9 hónapba. Valószínű, hogy én is most beoltatnám magam, várnék egy ciklust, és utána nekiveselkednék párommal a projektnek!:-))) (27 hetes mami)
6/8 anonim válasza:
Szerintem se told el emiatt a gyermekvállalást. Oltasd be magad, és hajrá.
Egy 17 hetes kismama
7/8 anonim válasza:
En sem varnek a baba projektel.
En nem mondom, hogy oltasd be magad es azt se , hogy ne tedd.
Csak azt javaslom, hogy mindent bele es sok egeszseget Nektek es a pici babatoknak is :)
25 hetes kismama
8/8 anonim válasza:
Én sem tolnám el. Sőt, mi is rajta vagyunk a baba projecten néhány hónapja. Igen sok vívódás után, a múlt havi mensim végén beoltattam magam. Ezelőtt soha nem kaptam semmilyen oltást. Utána megkönnyebbültem és most újra félelem nélkül várom a teherbeesést. Arról nem is beszélve, hogy állítólag ez a H1N1 vírus 2-3 évig lesz jelen. Amennyiben teherbe esek, lesz elég dolog, ami miatt aggódhatok, legalább ez az egy lejön belőle. Szóval, bárhogy is döntesz, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!