Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most szeretnék teherbeesni,...

Most szeretnék teherbeesni, de kicsit tartok attól, hogy az elején elkapom a H1N1-et. Van, aki emiatt eltolná pl. tavaszra a gyermekvállalást?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 16:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Kizárt dolog! Mindig vannak vírusok, emiatt hülyeség eltolni, mert ha mindentől ennyire félnék, akkor sose vállalnék gyereket. Ha nagyon parázol, oltasd be magad, de nem éri meg ezért várni.
2009. nov. 15. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
A sima influenza pont ugyanolyan veszélyes a kismamákra mint a h1n1 vagy a madárinflu (emlékezz mekkora hiszti volt abból is) emiatt nem halasztanék el semmit.
2009. nov. 15. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Dehogy halasztanám el! Tavasszal meg "T5Q5 influenza" meg "gyöngytyúkkór" fog terjengeni(-:

(Én ha most szeretnék teherebe esni, előtte lehet, hogy beoltatnám magam, de ez csak saját vélemény. Most 31. hetes pocisan már nem teszem meg.)

2009. nov. 15. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Oltasd be magad ellene így mire beágyazódik a baba az oltás már kifejtette védőhatását!Nem kell emiatt halogatni a gyerekvállalást.Viszont ha mindenképp most szeretnéd, a fogantatás elött oldasd be magad,mert az első 3 hónapban nagyon veszélyes a magas láz az embrióra, a szövődményekről nem is beszélve.
2009. nov. 15. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én sem várnék emiatt tavaszig, hiszen mindig vannak betegségek. ÉS ha belegondolsz, ez jöhet jövőre is, akárhogy számolod, egy-egy influenzás időszak beleesik a 9 hónapba. Valószínű, hogy én is most beoltatnám magam, várnék egy ciklust, és utána nekiveselkednék párommal a projektnek!:-))) (27 hetes mami)
2009. nov. 15. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem se told el emiatt a gyermekvállalást. Oltasd be magad, és hajrá.

Egy 17 hetes kismama

2009. nov. 15. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:

En sem varnek a baba projektel.

En nem mondom, hogy oltasd be magad es azt se , hogy ne tedd.

Csak azt javaslom, hogy mindent bele es sok egeszseget Nektek es a pici babatoknak is :)

25 hetes kismama

2009. nov. 15. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem tolnám el. Sőt, mi is rajta vagyunk a baba projecten néhány hónapja. Igen sok vívódás után, a múlt havi mensim végén beoltattam magam. Ezelőtt soha nem kaptam semmilyen oltást. Utána megkönnyebbültem és most újra félelem nélkül várom a teherbeesést. Arról nem is beszélve, hogy állítólag ez a H1N1 vírus 2-3 évig lesz jelen. Amennyiben teherbe esek, lesz elég dolog, ami miatt aggódhatok, legalább ez az egy lejön belőle. Szóval, bárhogy is döntesz, hajrá!
2009. nov. 16. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!