Műszeres terhességmegszakítás után könnyebb teherbeesni? Van kockázat? Meddig várjak?
Mielőtt bárki lecsesdzne,hogy miért akarok ab után babát,ide linkelem az utolsó kérdésem,ebből mindent megértetek!Biztosan emlékezni is fogtok rám :(
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Jaj, hát először is nagyon sajnálom. :(
Mivel azért már 13 hetet volt a hasadban, várj 3 hónapot. Ki kell ürülnie a terhességi hormonoknak, vissza kell alakulni a méhednek, rendeződnie kell a ciklusodnak, gyógyulni a lelkednek. Kérdezd meg a dokidat az a biztos, de szerintem ő is 3 hónap várakozást fog javasolni.
végig olvastam a történetedet és nagyon sajnálom remélem mihamarabb össze jön és minden rendben lesz a kicsivel.kitartás és sok sikert.amúgy a tested érzi mikor van felkészülve az újabb babára.ha a tested nem áll készen nem fogsz állapotos lenni.
22/N
Én ugyan ebben a helyzetben vagyok .Nekem szeptember 22-én kellett megszakítani egy 15 hetes terhességet szívfejlődési rendellenesség miatt.
Mi is januárban kezdtük újra a próbálkozást.Én tegnap voltam az orvosomnál aki áldását adta a dologra.És akár már lehet is valami,ki tudja........ :)
Én már 1,5 hónapja szedek folsavat ill. most váltottam 1 hete Femibionra.
Sok szerencsét a babához!
Én miskolci vagyok és nekem is van már egy közel 2 éves kisfiam :)
Sziasztok lányok,köszönöm,hogy írtatok!
Nos a munkahelyemen ismét rosszul lettem,így átszaladtam a drogériába venni egy tesztet,gondoltam lesz ami lesz,megcsináltam.Hát nagyon halványan pozitív lett,de tényleg halvány.Viszont más is látta,és színes a csík!Remélem minden rendben lesz,majd írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!