Missed ab után ki mennyi idövel esett ujra teherbe? Nehezebb teherbeesni utánna?
Sajnos a 12.edik héten megállt a Babánk szíve.
ki mikor esett ujra teherbe a mütét után?
Köszi
Sajnálom ami történt! :-(
Én a műtét után nagyon hamar ismét terhes lettem (2. hónapban, amikor már próbálkozhattunk)- azt mondják a szervezet még emlékszik a terhességre.
Kitartás!
Szia!
Sajnálom!
Nekem 13. héten vették észre, hogy nem dobog a szíve.
2 hónappal a műtét után terhes is lettem.
Sok sikert!
Szia!
Nekem is most volt mised abom juli 22-n.
9 hetes magzatomnak szintén nem vert a szíve.
Azóta voltam kontroll vizsgálaton, az orvos azt mondta minden ok.Lehet újra próbálkozni.
Sok sikert kívánok minden babára vágyónak!
Szia!
Sajnálom ami történt,őszinte részvétem!
Nálunk a 9.héten távolították el az elhalt embriót és ezután 3 hónapra rá megtörtént ismét a csoda.....most 29 hetes kismama vagyok!
Ne keseredj el,Nektek is sikerülni fog ismét!
A Miss.ab feldolgozásában az segített nekem,hogy belegondoltam mi lett volna ha később ha el,vagy ha egy nagyon beteg,magatehetetlen gyermeknek adtam volna életet,aki egész életében csak szenvedne!
További szerencsés próbálkozást!
szia! nekem 5 és fél hetesen volt spontán vetélésem..azt mondják könnyebb teherbe esni utána
ez volt a 2. hónap, hogy próbálkozunk..remélem sikerült!
és nektek is mielőbb összejön!
drukkoliok!
Nekem tavaly szept 30-án volt missed ab-m üres petezsák miatt februárban már pozitívat teszteltem most 29 hetes a kisfiam bár én vettem ovulációs tesztet és ezek szerint bevált!
Sok sikert a babához!Én úgy tekintek az üres petezsákra amiről nem tudjuk hogy volt-e benne baba mint egy eltávozott kisemberre és sohasem felejtem el őt!
Nekem így volt könnyebb feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!