Missed ab-után nehezebb teherbeesni? Félek hogy sokára sikerül.
Két hete volt missed ab-om,11 hetes voltam,nehezebb lesz teherbeesni egy ilyen mütét után?Vákummal csinálták a mütétet.
Köszönöm!
Szia!
Állítólag könnyebb ilyenkor teherbe esni!
Nekem 1 hete volt a 2. missedem! :(
Amikor először próbálkoztunk elsőre sikerült,majd jött a missed 9 hetesen
Utánna 1 évre rá sikerüt,majd megint missed,szintén 9 hetesen.
3 hónap pihit javasoltak,hogy addig nem szaba próbálkozni.
Mivel műtétileg fejezték be nálad is,így ezt az időt mindenképp várd ki!
Sajnálom ami veled is megtörtént!
Mi 3hónapot vártunk és elsőre sikerült az első együttlétnél:) A vetélés után rögtön elkezdtem vitamint szedni, próbáltam nem stresszelni már amennyire lehetett. Sok sikert a következőhöz és fel a fejjel.
36hkm
ismerősöméknek elment az első baba, 3 hónap sem telt el, megint terhes lett. De sajnos az az embryo is meghalt.
Valahol olvastam, hogy legalább 6 hónapot ajánlott várni.
Szió!
Nekem tavaly volt genetikai rendellenesség miatt sajnos, és 3 hónapo után lehetett volna próbálkozni, de minket úgy megviselt(igen, igen a férjemet is!!!), hogy 8 hónap után kezdtünk bele újra.
ELSŐ ALKALOMRA SIKERÜLT! :-)
Beszélgessetek róla, amennyit csak jólesik, és sírj is, ha úgy érzed, és szép lassan úgy túl leszel rajta, és majd összehoztok egy szép egészséges kisbabót!
kívánom, hogy így legyen!
Üdv:38 hetes km.
Ja, és kezdj el szedni folsavat napi 2x3mg-ot, és terhesvitamint, nem fogsz tőle meghízni, én a 8 hónapot végigszedtem, és össz-vissz 10 kg-ot híztam a terhesség alatt.
38 hetes
Első vagyok!
Hogy miért csak 1 év után sikerült az nem tudjuk!
Majd a genetikai vizsgálat talán mutat valamit!e az is hol van még....
Szörnyű volt ezt is megélni,főleg,hogy 1 hétig hagytak vetélni!Kegyetlen kínokat éltem át mire megműtöttek! :(
Dúrva,e már azt kívántam,hogy legyen vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!