Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem megbotránkoztat...

Csak szerintem megbotránkoztató egy anyuka, akinek a fél feneke kilóg?

Figyelt kérdés
Ma álltam a tesco parkolóban,pakoltam a kocsiba a cuccokat,egyszer csak megláttam egy anyukát a kb.4 éves gyerekével. Olyan "rövidgatyába" volt,ami most divat a fiataloknál,hogy kilóg a fél hátsó,de szörnyen vastagok voltak a combjai és rengett rajta a narancsbőr. Nekem sem tökéletes a testem,nem azon botránkozok,hogy nem 5* az alakja,hanem hogy ilyen nadrágot felvesz rá??? Nem vagyok egy maradi,begyöpösödött valaki,de nekem ez már sok...
2013. aug. 8. 21:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem rosszul tetted fel a kérdést. Nyilvánvaló, hogy téged nem az "egy anya hogy öltözhet így" foglalkoztat, hanem "egy narancsbőrös hogy öltözhet így". Már megbocsáss, de egyikünk teste sem tökéletes, mindenkin találhatóak kisebb-nagyobb hibák. Ennélfogva nem fogok háborogni, hogy egy az egyik ismerősöm, akinek valaminél fogva a fejtetőjén alig van haja, nem hord egész évben sapkát csak azért, hogy mi, többiek ne bámuljuk őt és bosszankodjunk rajta. Majd ha netalán neked lesz narancsbőröd, és a nyári 40 fokos kánikulában lesz kedved hosszabb nadrágot felvenni azért, hogy mások ne lássák a ronda segged/combod, akkor gondolj vissza erre a bugyuta kérdésedre. Részemről még támogatom is a forrónacikat, legalább az a nő úgy fogadja el magát, ahogy van, és nem mások - a te - elvárásai(d) szerint öltözködik!
2013. aug. 10. 16:01
 32/40 anonim ***** válasza:
32%
Arról, hogy pár szál haja van valakinek, nem tehet, de arról, hogy a narancsbőrös seggét mutogatja, arról igen.
2013. aug. 10. 16:24
 33/40 anonim ***** válasza:
34%
Mert az emberek csak úgy sorban akarnak állni a narancsbőrért...
2013. aug. 10. 16:49
 34/40 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sok nőnek semmi önkritikája nincs. Ilyenkor valóban nagyon ízléstelen tud lenni némelyik. Találkoztam én is már strandon olyannal, akit alig takart a 2 részes bikini, de min. 110 kg volt... Szerintem meg lehet találni az egészséges középutat öltözködés terén.

Én kb. 160-165 cm vagyok, olyan 52 kg. Heti 4-5-ször futni járok, de a férjem nem értette, miért nem akarok rövid szoknyát, rövidnadrágot felvenni. Pedig nincs narancsbőröm, csak vékonynak gondolom a lábaimat...

Most néhány hete merészeltem először ilyesmiket felvenni, de pl. vásárolni nem mernék így menni. A titok szerintem: önbizalomhiány...

Van, akinek meg túl sok van belőle.

2013. aug. 10. 17:22
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Én sem álltam érte sorba, de nem is rakom ki a bevásárlóközpontban! Ez az, ami sokaknak nincs, önkritika...az meg hogy a sorok között nem tudsz olvasni, még sok mást is elárul :-)
2013. aug. 10. 19:44
 36/40 anonim ***** válasza:
51%
Tudjátok mi az igazán megbotránkoztató? Az, hogy egy ilyen bugyuta kérdés miatt képesek vagytok egymásnak feszülni. :-/
2013. aug. 10. 22:31
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem teljesen mindegy, hogy anyuka-e vagy sem, mert sok nőnek egyáltalán nincs önkritikája.

És nem az a baj, hogy nem hibátlan a teste, hanem hogy olyan ruhákat hord, amik még jobban kihangsúlyozzák azokat a hibákat.

Egy normál hosszúságú (kb. combközépig érő) rövidnadrágban senkit nem fog zavarni, hogy narancsbőrös-e vagy sem, ráadásul nem is értem, hogy 40 fokban miért lenne mondjuk kevésbé melege egy pitsagatyában, amiben leülésnél mindenhová odaragad :)

Egy normál hosszúságú felsőben nem gáz, ha nem lapos a has, de ha egy rövid topot vesz fel valaki, akkor számítson rá, hogy a hasát meg fogják nézni az emberek és bizony észre fogják venni, ha nem igazán esztétikus...

Amúgy a nagyon vékony anyagból készült ruhákban tökéletesen át lehet vészelni a kánikulát. Nekem van egy bokáig érő pántnélküli maxiruhám, ami eszméletlen kényelmes és nincs benne jobban melegem, mint egy miniben. Tök jó érzés úgy leülni még a műanyag székekre is, hogy nem ragadok oda, ráadásul eszméletlen nőies egy ilyen ruha! :)

2013. aug. 11. 08:23
 38/40 anonim ***** válasza:

8:23-asnak abszolút igaza van!

Még azon szoktam meglepődni, amikor tényleg rossz alakú nők kimondottan hűvös időben is felveszik a sortot meg a miniszoknyát, ez már inkább olyan lázadás vagy nem tudom...nyilván tudják, hogy rosszul áll nekik (ha van otthon tükör), de nem érdekli őket. Kánikulában talán elnézőbb az ember meg amikor próbálja magát végigszenvedni a forró aszfalton akkor nem feltétlen azt nézi, hogy kin milyen ruha van, de attól még nem fog megsülni az illető hogy nem lóg ki a segge a nadrágból hanem mondjuk picivel térd fölé ér...

2013. aug. 11. 13:38
 39/40 anonim ***** válasza:
34%
Képzeld el 35-ös, nekem is van egy enyhe narancsbőröm, de ettől még nem fogom szégyellni magamat annyira, hogy eltakarjam. Tudom, mi áll jól és mi nem, és ha a sort jól áll, nyáron azt fogom hordani annak ellenére is, hogy néha kilátszódik az a fránya narancsbőr. Pedig van önkritikám.
2013. aug. 11. 13:44
 40/40 anonim ***** válasza:
Itt nem a te narancsbőrödről volt szó, de kösz, hogy megosztottad velünk :D
2013. aug. 11. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!