Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem megbotránkoztat...

Csak szerintem megbotránkoztató egy anyuka, akinek a fél feneke kilóg?

Figyelt kérdés
Ma álltam a tesco parkolóban,pakoltam a kocsiba a cuccokat,egyszer csak megláttam egy anyukát a kb.4 éves gyerekével. Olyan "rövidgatyába" volt,ami most divat a fiataloknál,hogy kilóg a fél hátsó,de szörnyen vastagok voltak a combjai és rengett rajta a narancsbőr. Nekem sem tökéletes a testem,nem azon botránkozok,hogy nem 5* az alakja,hanem hogy ilyen nadrágot felvesz rá??? Nem vagyok egy maradi,begyöpösödött valaki,de nekem ez már sok...
2013. aug. 8. 21:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
"életed" akart lenni.
2013. aug. 9. 06:00
 22/40 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom van-e gyereked, de te azzal mutatsz példát neki,hogy idejössz és egy ismeretlen idegenre fröcsögsz??? Hát tudod, akkor inkább bámulja a gyerekem a narancsbőrös s.ggemet, de legalább erkölcsi példát tudjak neki mutatni!
2013. aug. 9. 06:50
 23/40 A kérdező kommentje:
Van gyerekem,de nem előtte fogok kérdést kiírni,ahogy neki nem mondom,hogy "nézd,fiam,mennyire közönségesen öltözik az a nő". Mindegy,mások vagyunk. Nem túlzok,olyan rövidnadrágban volt,ami leginkább egy franciabugyihoz hasonlít és most divat a tizenéves körében. Lehet,hogy 50 fok volt,de attól még én sem húzok magamra bikinit egy bevásárláshoz. Szerintem egy anya ne ilyen példát mutasson a gyerekének,hogy úgy öltözünk,hogy szinte fel sem öltözünk. Persze,lehet tök jófej emellett,de az első,amit az ember lát valakin,azok nem a belső értékek,hanem a külsőségek. Szerintem az ember legyen tisztában önmagával és az adottságaival,eszerint öltözzön és ne tegye már közszemlére azt,amire senki sem kíváncsi. Tudom,a strandon is ugyanezt látom,de ott van helye ezeknek,míg egy bevásárlóközpontban nincs. Én sem megyek törülközőben a gyerekért. Na mindegy.
2013. aug. 9. 08:37
 24/40 anonim ***** válasza:
34%
ne már, hogy ez ekkora problémát okozzon. És ugye nem gondolod komolyan, hogy ebből messzemenő következtetéseket vonjál le, hogy milyen anyuka ő??? na ez az elképesztő
2013. aug. 9. 09:38
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is gáz, aki így öltözik bár szerintem mindegy hogy anyuka vagy sem - kövér vagy sem - fiatal vagy sem. Mondjuk csak be kell menni egy butikba, nem lehet normális rövidnadrágot takarni, csak ezek a p*csanadrágok vannak amit akkor se vennék fel ha 16 éves lennék és 45 kg.

Én pár napja forgattam rendesen a szemeimet, amikor a játszótéren egy fiatal (és nem kövér) nő lehajolt a gyerekéhez, az EGÉSZ segge kint volt! Ő nyári ruhát vett fel. Hát biztos nem vennék fel olyan nyári ruhát amiben nem tudok normálisan mozogni, vannak lenge ruháim amik térd fölött végződnek és így nem okoz gondot lehajolni vagy játszani valamit a játszótéren a két évesemmel.

2013. aug. 9. 11:58
 26/40 anonim ***** válasza:
"takarni" helyett "kapni", csak meleg van, bocsánat.
2013. aug. 9. 11:58
 27/40 anonim ***** válasza:
75%

Nekem visszértágulatosak a lábaim, de olyan meleg van, hogy csúnya, nem csúnya, rövidnaciban megyek játszótérre. Ha még egy hétig ilyen meleg lenne, lehet, hogy meztelenül flangálnák. Ez utóbbi vicc volt, de azért érzed a lényeget, ugye? Meleg- agy kikapcs- fura ruhák, ennyi.

Amúgy ez szerintem sem ér meg egy körkérdést, nem akkora tragédia, hogy láttál egy narancsbőrös rövidnacis futóművet.

2013. aug. 9. 12:20
 28/40 anonim ***** válasza:
21%
A 10es válasza ennek a p.ic.sának elárulja milyen egy idióta. Kár volt szülnöd, de remélem a gyereked normálisabb lesz, neked pedig azt kívánom tiszta szívemből, hogy egy ilyen bálnának legyél lekötelezve életed végéig. Mondjuk egy ilyen hánynivaló mentse meg a kölköd életét. Megérdemelnéd te r.banc.
2013. aug. 9. 12:28
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerintem is az. De a mai világban az emberek azt hiszik az a menő ha minél több kilátszik belőllük. Én is láttam már furcsa dolgokat. Pl mikor egy hatvanas öregasszony lila cica nadrágban megy el előtted alatta fekete bugyi. Vagy mikor egy kb 120 kilós nő testre simuló ruha alatta sötét fehér nemű. Meg is jegyeztem a férjemnek, hogy ezekbe sincs semmi szégyen érzett.
2013. aug. 9. 12:38
 30/40 A kérdező kommentje:
Kedves 42%-os! Mondhatnék neked viszont ilyen szépeket,amiket te nekem,de nem süllyedek le a 42-es szintedre,ha nem haragszol. Én annyit kívánok neked,hogy élvezd az életet,mert a válaszodból látszik,hogy most nem igazán vagy stresszmentes. Egyébként nem ezt lesem a parkolóban,hogy ki miben van,de ha besétál valaki a látókörömbe,aki ilyen,akkor persze,hogy megbotránkozok rajta,mert bocsánat,de ne mutogassa már magát.
2013. aug. 9. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!