Javítsatok ki ha másnak nem tűnt még fel? Szerintem van
az oldalon egy elég beteg valaki aki, bántóan ír
kismamiknak?
Na, pont az olyanok miatt, mint te. Nem mersz kiírni kérdéseket, te szegény. :D
2013. máj. 11. 09:19
2/17 A kérdező kommentje:
nem az hogy nem merek nem akarok az más nem is akarok. meg le is pontoz valaki itt mindenkit sorra
nekem rengetegszer van itt az utóbbi időben ilyen érzésem hogy vmi idióták ezzel szórakoznak (gondolom tizenévesek vagy megrekedtek azon a szinten) hogy minél gázabbakat írjanak meg akárki akármit ír csak végigmegy és nyomja a piros kezeket mert az mekkora poén.
Ez a lepontozás is csak az utóbbi hónapokban harapózott így el korábban sose volt.
Én már figyelembe se veszem a pontozást, mintha nem is lenne.
Illetve nagyon sajnálom azt akinek ez a legnagyobb szórakozása hogy másokat megbánt szívat és röhög...
2013. máj. 11. 09:31
4/17 A kérdező kommentje:
persze, nem érdekelne de mikor felteszek egy képet és 20 hetes vagyok és odaírja hogy ez nem terhes pocak hanem meghízottnak látszom ez azért eléggé beletalál egy kismama lelkébe, hát milyen oldal ez itt örülni kéne, más boldogságának nem? ki unatkozhat ennyire , én meguntam és el is lépek innen
Ez egy ilyen oldal. Na de trollok mindenhol vannak, akik csak beszólni járnak ide vagy a fórumokra. Nem szabad velük foglalkozni. A lepontozósdi már megy egy ideje. Én már régóta járok ide, megtanultam nem foglalkozni vele.
Egyre több a szórakozásból kiírt álkérdés is. Na de sebaj, ez is belefér.
2013. máj. 11. 09:47
Nem kell kitenni a hasad a netre, és nem kapsz őszinte válaszokat. Ha kövérnek látja, akkor kövérnek látja, lehet, hogy tényleg úgy néz ki.
2013. máj. 11. 09:47
Szerintem se rakj ki képet a hasadról ide
2013. máj. 11. 10:12
Talán a honlapot használd arra, amire való. Nem beszélgetésre, meg tippelgetésre, hanem olyan kérdés feltételére, amire választ vársz, mert te nem tudod a választ. Alapvetően erre való. Egyébként se tartom normálisnak, hogy vadidegeneknek a hasadról teszel fel képet. Lesz egy gyereked, de azon a szinten vagy agyilag, hogy tippelgetőset játszol? És az nem jut eszedbe, hogy tényleg kövérnek tűnik valakinek a hasad, nem terhesnek? Lehet, hogy számára tényleg olyan. Meg ha leírja, hogy nem szép...És? Te kérdeztél véleményeket. Illetve az, aki a kérdést kiírta. Csak nyalni szabad, de ha azt tartom, hogy nem szép, nem írhatom le? Miért?
2013. máj. 11. 10:19
Kipakolod a terhes fotóidat egy nyilvános oldalra és csodálkozol, hogy nem mindenki fog olvadozni tőle....ez LOL:D Az emberek sokfélék. Lesz, akinek tetszeni fog, lesz, akinek nem. Ezen mit kell csodálkozni? Ha nincs annyi józan eszed, h belásd, ide nemcsak álmodozó tekintetű kismamák járnak, akkor meg is érdemled a kritikát. Arról meg nem is beszélek, mi van, ha tényleg csúnya a hasad és a "troll" volt az őszinte, a többiek meg csak illendőségből dícsérték....
2013. máj. 11. 10:23
utálom a tippelős kérdéseket... miért kell itt tippelgetni? annyira hülyeség! És én sem értem, miért kell kitenni a pocakos képet ide... eszembe se jutott egyik hülyeség se, amíg terhes voltam..
2013. máj. 11. 10:42
Kapcsolódó kérdések: