7 honapos terhes vagyok egy beteg babat meg tudok szulni?
Az orvossal kéne megbeszélni hogy fog születni a baba, és hogy utánna rögtön megműtik-e a babát, mert ugye rendbe kéne rakni a beleit, össze kéne varrni a hasát rögtön a születése után.
Nem is értem, erről nem beszéltetek hogy mi lesz vele?
Annyi ilyen műsor van a tv-Ben hogy az anya végig kórházban megfigyelés alatt, nyitott hasfú babát az anya pocakjában megműtenek, vagy császárral megszülesztik, és rögtön viszik a babát műteni, és egészséges baba lesz, meggyógyul!
Szerintem meg kell szülni normális úton, sajnos.
Egy ismerősömnek is hasonló baj volt, ott nem várták meg a 9 hónapot, és megindították a szülést.
Azt nem tudom viszont, hogyan nem vették észre eddig? Nekem magas volt az AFP (ez utalt nyitott gerincre, nyitott hasfalra, koponyacsont-hiányra),így 2x nézték meg alaposan genetikai UH-n, hogy nincsen semmi baja.
Neked minden eredményed rendben volt eddig?
Hát még nem biztos, hogy meg fog halni, olyan fejlett már az orvostudomány!
A barátnőmnek is ez volta gond, és sikerült megmenteni a babát!
Nem te tettél fel 1-2 hete egy olyan kérdést, hogy mi lehet csinálni, ha nyitott hasfallal születik, ill végtag hiányosan? Ha nem, akkor elnézést.
Persze, meg tudod szülni. ÉS kívánom a legjobbakat! Majd néha írsz, hogy hogyan alakult a sorsotok?
Persze, és biztosan meg lehet műteni!
És hidd el, teljesen normális lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!