Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7 honapos terhes vagyok egy...

7 honapos terhes vagyok egy beteg babat meg tudok szulni?

Figyelt kérdés
A kisbabam sajnos nyitot hasfalal van es a doki azt monta h ki kelll hordjam 9 honapig. mert mikor meg tutam h ugy van a baba szeretem volna meg szakitani a terheseget mert azt monta az orvos h meg fog halni a baba:-( szrintetek meg fogom tudni szulni a babat ha igy van h nyitot hasfalal van vagy az ijet meg kell h csaszarozanak?
2012. aug. 8. 07:57
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Őszintén sajnálom, ha ez tényleg így van. Ép ésszel nem is tudom, hogy lehet ezt kibírni. Szerintem ezt a kérdést nem itt kellene feltenni, hanem okosabbaktól megkérdezni, pl: orvstól, ezesetben pedig szerintem orvoscsapat fog veled foglalkozni.
2012. aug. 8. 08:16
 2/23 anonim ***** válasza:

Az orvossal kéne megbeszélni hogy fog születni a baba, és hogy utánna rögtön megműtik-e a babát, mert ugye rendbe kéne rakni a beleit, össze kéne varrni a hasát rögtön a születése után.

Nem is értem, erről nem beszéltetek hogy mi lesz vele?

Annyi ilyen műsor van a tv-Ben hogy az anya végig kórházban megfigyelés alatt, nyitott hasfú babát az anya pocakjában megműtenek, vagy császárral megszülesztik, és rögtön viszik a babát műteni, és egészséges baba lesz, meggyógyul!

2012. aug. 8. 08:16
 3/23 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kell szülni normális úton, sajnos.

Egy ismerősömnek is hasonló baj volt, ott nem várták meg a 9 hónapot, és megindították a szülést.

Azt nem tudom viszont, hogyan nem vették észre eddig? Nekem magas volt az AFP (ez utalt nyitott gerincre, nyitott hasfalra, koponyacsont-hiányra),így 2x nézték meg alaposan genetikai UH-n, hogy nincsen semmi baja.

Neked minden eredményed rendben volt eddig?

2012. aug. 8. 08:22
 4/23 anonim ***** válasza:
74%

Hát még nem biztos, hogy meg fog halni, olyan fejlett már az orvostudomány!

A barátnőmnek is ez volta gond, és sikerült megmenteni a babát!

2012. aug. 8. 08:52
 5/23 anonim ***** válasza:
Mindenképp beszélj a dokival, dokikkal erről, mert már léteznek olyan eljárások, h amikor megszületik a baba , rohannak műteni, mertha a szervei megvannak, vissza tudják tenni a hasfalba és valahogy viszavarják.Viszont ha tényleg nincs remény, nem értem miért kellene a 9 hónapig várni?? Ha abortuszt meg tudnak egy amúgy életképes magzattal tenni, most itt kínoznának téged, hogy 9 hónapig lelkileg-fizikailag szenvedj??
2012. aug. 8. 10:11
 6/23 A kérdező kommentje:
azt monta az orvos h meg kell szuljem a babat es ha tul eli a szulest akor meg mutik de nagyon felek h nem e lesz mas baja mar ugy ertem h nem szeretnek egy beteg gyerekel kilodni egyes eletemben:-( szerintetek van ra esej h normalis gyerek lesz belole a mutet utan?
2012. aug. 8. 11:44
 7/23 A kérdező kommentje:
es nagyon szepen koszonom a valaszokat
2012. aug. 8. 11:46
 8/23 anonim ***** válasza:

Nem te tettél fel 1-2 hete egy olyan kérdést, hogy mi lehet csinálni, ha nyitott hasfallal születik, ill végtag hiányosan? Ha nem, akkor elnézést.

Persze, meg tudod szülni. ÉS kívánom a legjobbakat! Majd néha írsz, hogy hogyan alakult a sorsotok?

2012. aug. 8. 12:52
 9/23 anonim ***** válasza:

Persze, és biztosan meg lehet műteni!

És hidd el, teljesen normális lesz!

2012. aug. 8. 13:40
 10/23 anonim ***** válasza:
93%
Senki nem akar beteg gyereket, de sajnos tudomásul kell venni, hogy ha gyereket vállal az ember, akkor az nem biztos, hogy tökéletes lesz. És persze szülés közben, vagy azután is történhet bármi, ami maradandó sérülést okoz. Ha biztosan élettel összeegyeztethetetlen lenne a betegsége, akkor megszakítanák a terhességet, de így, hogy van esélye meggyógyulni, harcolnod kellene az életéért a végsőkig, és nem olyanokat mondani, hogy nem akarsz "kínlódni" egy beteg gyerekkel.
2012. aug. 9. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!