Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7 honapos terhes vagyok egy...

7 honapos terhes vagyok egy beteg babat meg tudok szulni?

Figyelt kérdés
A kisbabam sajnos nyitot hasfalal van es a doki azt monta h ki kelll hordjam 9 honapig. mert mikor meg tutam h ugy van a baba szeretem volna meg szakitani a terheseget mert azt monta az orvos h meg fog halni a baba:-( szrintetek meg fogom tudni szulni a babat ha igy van h nyitot hasfalal van vagy az ijet meg kell h csaszarozanak?
2012. aug. 8. 07:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Utolsóval egyetértek!

Ha beteg, akkor is a te gyermeked!

És majd meglátod, mennyire fogod szeretni!

2012. aug. 9. 07:31
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Küzdj érte, ma már annyi mindenen tudnak segíteni! Olvastam már erről a betegségről, ha császároznak, lehet segíteni rajta, ne add fel ilyen hamar!
2012. aug. 9. 07:49
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ilyen esetben császároznak. De az orvos hogy mondhatja azt olyan biztosra, hogy meg fog halni a baba?! Nem egy kisbabát meg mentettek már, aki hasonló helyzetben volt. Mondjuk tőled se volt szép kijelentés, hogy ha maradandó betegsége lesz, akkor te nem akarsz vele szenvedni. Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de egy anya ilyet, akkor se mondhat a kisbabájáról. A szülés közben is akármi történhetne, és úgy is születhetne beteg baba. DE szorítok, hogy minden a legnagyobb rendbe legyen! 27hkm
2012. aug. 9. 10:55
 14/23 anonim ***** válasza:
A fertőzések elkerülése miatt 100% császár lesz, ahonnan azonnal viszik a gyereket a szomszéd szobába műteni vagy max 24 órán belül. Sajnálom. Milyen orvosod van, hogy nem mondta el a lépéseket? Nagyon sajnálom!!!! Kitartást, és rengeteg erőt kívánok nektek!
2012. aug. 9. 17:06
 15/23 anonim ***** válasza:
2012. aug. 9. 17:08
 16/23 anonim ***** válasza:

[link]

Neki sikerült!

2012. aug. 9. 17:13
 17/23 anonim ***** válasza:
23%
Már bocsi, de talán kilököd, ha esetleg (persze ne legyen) beteg lesz? Hány éves vagy amúgy "kedves" kérdező?
2012. aug. 9. 17:36
 18/23 anonim ***** válasza:
4%
17-nek: ne alkoss véleményt, mert mindenki máshogy dolgozza fel a stressz, a traumát! Ez egy olyan probléma, amivel lehetőleg senki nem fog szembe nézni itt ezen az oldalon. Amikor a gyerek megszületik, akkor dől el, hogy a kérdező hogyan fog reagálni. Végsőkig kitart, vagy lemond róla. Ahogy én hallottam a kórházban köztes megoldás nincs. Az anyai ösztönnél nincs erősebb. Inkább küldj neki kitartást, és együtt érzést hiszen arra van szüksége! Gondolj csak bele egy másodpercig, hogy szegénynek mennyi minden fordulhat meg a fejében! És nem biztos, hogy amit leírt, azt nem csak akkor, abban az órában gondolja úgy, ahogy.
2012. aug. 9. 17:45
 19/23 anonim ***** válasza:
36%
Hát basszus könnyen alkot véleményt és kritikát akinek nincs beteg gyereke, akit élete végéig ápolni kell!!! nem biztos, hogy le fog róla mondani a kedves kérdező. De ha súlyos az állapota akkor nem várják meg a 9 hónapot, jóval hamarabb megszakítják a terhességet. Arról most ne vitázzunk helyes ez vagy sem, de akinek egészséges a gyereke fel sem tudja fogni milyen élettel jár ez az egész család életére.
2012. aug. 9. 19:27
 20/23 anonim ***** válasza:
33%
Küldenék én neki kitartást, meg biztató szavakat, mivel empatikus ember vagyok azzal, aki megérdemli. De ha már azt írta, hogy nem akar kínlódni egy életen át, na azzal nem tudok együtt érző lenni. Ha beteg lenne talán a babája már nem szeretné annyira? Én biztos imádnám úgy is. Nem a baba hibája, hogy beteg, nem ő akart az lenni. Bocsánat amúgy, hogy van véleményem. 17-es voltam.
2012. aug. 9. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!