Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 7 honapos terhes vagyok egy...

7 honapos terhes vagyok egy beteg babat meg tudok szulni?

Figyelt kérdés
A kisbabam sajnos nyitot hasfalal van es a doki azt monta h ki kelll hordjam 9 honapig. mert mikor meg tutam h ugy van a baba szeretem volna meg szakitani a terheseget mert azt monta az orvos h meg fog halni a baba:-( szrintetek meg fogom tudni szulni a babat ha igy van h nyitot hasfalal van vagy az ijet meg kell h csaszarozanak?
2012. aug. 8. 07:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%
Vagyis nem azt írja, hogy kínlódni egész életen át, hanem : "nem szeretnek egy beteg gyerekel kilodni egyes eletemben". Szerintem ennek az a jelentése, amire én gondolok, ha jól tudok olvasni a homályos helyesírás között.
2012. aug. 9. 20:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Jézusom! Ez borzasztó!!! :( Hát sztem tuti császár lesz belőle. De ne add fel,kérdezz ki több orvost is,ne állj meg ennél az egynél!!!! Sztem megtudnák műteni a babát én bízom benne. De az tuti ha meglesz a baba és ha mégis beteg lesz nem fogsz tudni lemondani róla. De ez nekem is fura h nem vette észre a dokid hamarabb!!! Kitartás és írd majd meg mi lett! Sok erőt és egészséget kívánok!
2012. aug. 27. 16:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Szia hogy vagy? Mire jutottál? Találtál normális orvost?
2012. aug. 30. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!