Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Javítsatok ki ha másnak nem...

Javítsatok ki ha másnak nem tűnt még fel? Szerintem van az oldalon egy elég beteg valaki aki, bántóan ír kismamiknak?

Figyelt kérdés
ha tippelős van leírja hogy nem is szép, jó kövér, nem pocak még... meg állandoan írogat ilyen rémtörténeteket hogy ijesztgesse a kismamákat. szerintetek? emiatt én már nem is akarok sokszor kíírni kérdést mert belekköt :-(((
2013. máj. 11. 09:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
A kismamák nagy része azt hiszi, hogy attól, hogy terhes, ő most olyan marha különleges, és körülötte kell forogjon a világ. Én is voltam kismama, de eszembe sem jutott volna kitenni a hasam, mert talán más számára ez egyáltalán nem szép, sőt. Az meg főleg nem jutott volna eszembe, hogy még meg is sértődjek egy őszinte véleményen. Igen, én is hisztis voltam, de azért nem olyan egészségtelen módon, hogy elsírjam magam a saját hülyeségem miatt.
2013. máj. 11. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
33%
Én csak azt nem értem ha valaki utálja a tippelgetőst meg szellemi színvonaltalan idiótának tartja aki olyat kiír az minek nyitja meg azt a kérdést és minek válaszol oda?:DD Inkább ez a fura...szeret szenvedni vagy miért?:D
2013. máj. 11. 11:00
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
12-es ez a kérdés bennem is felötlött. Én bevallom, nem szeretem, nem érdekel a tippelgetést. Éppen ezért meg sem nyitom az ilyen jellegű kérdést.
2013. máj. 11. 11:08
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
én sem szoktam megnyitni, nem azért írtam, mert ez a hobbim, h azokat olvasom, és idegesítem magam! Már a kérdés is idegesítő nekem, jóhogy nem nyitom meg.. nem is értem, h gondolhatjátok ezt.. na mindegy..
2013. máj. 11. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:
33%
A neten egyetlen egy fórum se létezik trollok nélkül (maximum egy zártkörű fórumon tudom elképzelni, h ne lenne, ahol mindenki ismer mindenkit személyesen is). Ha valaki kiír egy kérdést, akkor számítson arra, hogy nem mindenki ad majd kedvére való választ. És ha valaki kövér, akkor most komolyan elvárod, hogy arra biztassák,h nyugodtan egyen még korlátlanul, nyugodtan legyen csak terhességi cukros?
2013. máj. 11. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
41%

12 es vagyok úgy értettem hogy abban az esetben, HA esetleg a másik leszólása a tippelgetős vagy más haskirakós vagy bármilyen fotós kérdés esetében abból fakad hogy az illetőt idegesíti marhára az ilyen kérdés- AKKOR miért nyitja meg.

Egyébként én se szeretem főleg az ilyen fiú vagy lány van a pocakban típusú népi hiedelmeket:DD Dehát van még jópár olyan kategória amit már nem nyitok meg vagy nem válaszolok rá, ugyanúgy idegesítő a " 5 napja szexeltünk melyik teszttel mutathatom már ki a terhességet" meg a "gumi nélkül szexeltünk terhes lettem e" illetve a "megfáztam és most megfázott e akkor a baba is" típusú blődségek. Ezeket se nyitom meg de nem is "oltom" le az illetőt hogy hogy lehetsz ekkora hülye akkor sem ha ez a véleményem, és ez egy szabad oldal ahol mindenki azt ír amit akar.

2013. máj. 11. 11:41
 17/17 A kérdező kommentje:

pedig naponta van itt tippelős kérdés sok, én szeretem de nem ez volt a kérdés egyébként hogy ki szereti a tippelőst ki rakja ki a pocit ki nem....

ha baj van és valaki azt irja ki én meg azt nem szeretem, vérzem baj lehet meg hasonlók annak meg nem itt vana helye hanem a korházban.... ez nem baj ? az baj hogy megkérdem szerintetek hány hetes lány vagy fiu? értem én

2013. máj. 11. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!