Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak szerintem megbotránkoztat...

Csak szerintem megbotránkoztató egy anyuka, akinek a fél feneke kilóg?

Figyelt kérdés
Ma álltam a tesco parkolóban,pakoltam a kocsiba a cuccokat,egyszer csak megláttam egy anyukát a kb.4 éves gyerekével. Olyan "rövidgatyába" volt,ami most divat a fiataloknál,hogy kilóg a fél hátsó,de szörnyen vastagok voltak a combjai és rengett rajta a narancsbőr. Nekem sem tökéletes a testem,nem azon botránkozok,hogy nem 5* az alakja,hanem hogy ilyen nadrágot felvesz rá??? Nem vagyok egy maradi,begyöpösödött valaki,de nekem ez már sok...
2013. aug. 8. 21:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
De ennek mi köze ahhoz, hogy ő anya? Ha nem egy gyerekkel van, akkor rendben van?
2013. aug. 8. 21:57
 12/40 A kérdező kommentje:
Akkor sincs rendben,de akkor legalább a gyerekének nem mutatja ezt a példát... Szegény gyerek. Később biztos sokat kell majd szégyenkeznie az anyja miatt.
2013. aug. 8. 22:07
 13/40 anonim ***** válasza:
74%
Hogy írhatsz ilyet? Mi az, hogy a gyereke később szégyenkezni fog miatta? Lehet, hogy kövér, lehet, hogy ízléstelenül öltözik, lehet, hogy igénytelen..... DE! Lehet, hogy imádja a gyerekét, tök jó fej, pöpec háziasszony, fiatalos gondolkodású, kedves nő. Na akkor boldog gyereke lesz és nem szégyenkező. Ne legyünk már ennyire felületesek. Meg elhányom magam tőle.... Jézusom!
2013. aug. 8. 22:24
 14/40 anonim ***** válasza:
80%
Kedves kérdező! Lehet a kiírt kérdéssel sok anyukát bántottál meg, akik mondjuk a fennt leírthoz hasonló testalkattal rendelkeznek. Ezért kaptál ilyen "kedves" válaszokat. Tényleg nincs sok embernek önkritikája, de ez legyen az ő bajuk, ne foglalkozz az ilyenekkel :-)
2013. aug. 8. 22:40
 15/40 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg kint volt a feneke vagy túlzol,csak mert én is hordok rövid nadrágot 23 évesen(van egy kisfiam),nincs kint a fenekem,de hallottam már megjegyzést egy igen "kedves" anyukától a játszótéren,hogy hogy nézek ki,kint van a fenekem,szimpla rövidnadrág volt.
2013. aug. 8. 22:41
 16/40 anonim ***** válasza:
88%
ja azt hozzáteszem nem vastag a combom és nincs narancsbőröm sem
2013. aug. 8. 22:42
 17/40 anonim ***** válasza:
83%
Rövidnadrágot én is hordok 36 évesen két gyerekesként, nincs kinnt a fél seggem, igaz nekem sincs narancsbőröm, de még nem tudok róla, hogy megbotránkoztak volna rajtam. Ha úgy igaz, ahogy írtad, akkor igazat adok neked kérdező.
2013. aug. 8. 22:52
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Sejtelmesen áttetsző maxi lenge ruhám van, minták is ott takarnak ahol kell, megfelelő fehérneművel, kényelmesen ápl és eltakar amúgy, hiába nincs okom panaszra. Mégis megszóltak, mert gyerekek mellett ilyen ruhát hordani luxus.

De tökmindegy, mert ha térdig érő, vagy 3/4nadrágot veszek fel, normális felsővel, azért se jó.

Igen valahol az ember fia-lánya nézzen tükörbe, keressen olyan ruhákat amiben biztosan jól érzi magát, de nem is nevetséges, függetlenül a korától-gyerekei számától.

Ha meg ő így érzi jól magát, szépnek, akkor el kell fogadni, pont. A másik megalázása sose tudhatod mit hoz elő benne. (per pill kényszeresen nem eszek, sanyargatom magam, mert kövérnek tituláltak, az alig 60kgmmal.......)

2013. aug. 8. 22:56
 19/40 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező!

Én Veled értek egyet, a példaadás terén is és más téren is. Csak az alkatát kár volt belevariálnod, mert bármilyen is az, így nem kellene öltözködnie senkinek. Engem is zavar.

Tudod, ezt tanulják a való világból, amit öntenek a népre.:(

2013. aug. 8. 23:47
 20/40 anonim ***** válasza:
36%
Engem az botránkoztat meg, hogy vannak ilyen felületes, unatkozó nők, akik azt lesik a parkolóban, hogy kin milyen ruha van, mibe lehetne belekötni. Az meg aztán már a szánalmas kategória, hogy erről kérdést is kiírnak. Ennyire sivár, eseménytelen életes van? Kezdj vele valamit. Mások kibeszélése nem értékelhető tevékenység.
2013. aug. 9. 06:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!