Csak szerintem megbotránkoztató egy anyuka, akinek a fél feneke kilóg?
Akkor ne nézz rá!
Nem a te dolgod,ne foglalkozz vele.
Nem rajtad volt olyan ruha!
A megbotránkoztató kicsit erős kifejezés, de én alapból nem szeretem ha valakinek mindene kint van. Ez független az anyaságtól. De van egy jó módszer: nem nézek oda. Biztos sokaknak az én stílusom nem tetszik, ők meg nem néznek engem. Ennyi.
Amúgy honnan tudod, hogy az ő gyereke volt? Lehet, hogy csak vigyázott a testvére gyerekére és leugrottak boltba.
én is megnézem, férjemnek esetleg meg is jegyzem. De ilyen időben én is pont lesz@rnám, ami azt illeti.
Annyira meg nem foglalkoztat, hogy kiírjak egy kérdést
Hogy én mennyire nem foglalkozom az ilyesmivel! Hordjon mindenki, amit akar. Ha narancsbőrös a feneke, hát legyen. Kedves egészségére. Nem nézünk rá, ha nem szép, vagy valljuk be, alattomban legalább jobban érezzük magunkat, hogy mi bezzeg jobb formában vagyunk. (Vagy csak így hisszük. :))
Egyébként meg azért, mert anyuka, nem lesz külön állatfaj, hogy nem vehet fel dekoltált felsőt és shortot, hogyha úgy tartja kedve. A körülményekhez képest mindenki úgy öltözik, ahogy az ízlése tartja, ergo az öltözet részben önvallomás. Ha ő ezt vallja, hát tessék.
Foglalkozzunk inkább a magunk dolgával, nem azzal, hogy egy tök ismeretlen hogyan öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!