Hamarosan állásinterjúra megyek, viszont valószínű, hogy terhes vagyok. El kell mondanom az interjún?
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó kategóriába írok-e.Mindenesetre pénteken (azaz holnap) megyek állásinterjúra,viszont nőgyógyászhoz csak a jövőhéten.
A tesztem pozitív lett és minden egyéb jel is arra utal,hogy várandós vagyok,viszont nem tudom,ilyenkor kötelességem szólni a leendő munkáltatómnak?
Nyilván úgy lenne a korrekt,de ha így nem alkalmaz,akkor elég nagy gáz van.Mi ilyenkor a teendő??
Nem tudom mit csináljak..:S
Köszönök minden választ!
Sziasztok!
Voltam interjún,aztán próbaidőre felvett,de végül nem lett belőle szerződés,mert közbe nekem beindult az orvoshoz járási folyamat,végül elmondtam neki,hogy babát várok és hát nem lepődtem meg,hogy kirúgott."Közös megegyezés" alapján.
De már nem stresszelek emiatt,19 hetes vagyok,a párommal várjuk a babát ezerrel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!